Van'ın Edremit ilçesindeki operasyonda; 3 Adet AK-47 Kalaşnikov, EYP düzeneği vb

TAKİP ET

Son dakika Van Haber: Van'ın Edremit Kırsalında 3 Adet AK-47 Kalaşnikov, EYP düzeneği ve birçok mühimmat ele geçirildi.

Son dakika Van Haber: Van'ın Edremit İlçesi kırsalında 26 Mart 2021 tarihinde operasyon icra edildi. Operasyon'da; (3) adet AK-47 Kalaşnikov P.Tf., (1) adet EYP düzeneği, (1) adet el dürbünü, (8) adet AK-47 Kalaşnikov P.Tf. şarjörü ve bir miktar AK-47 Kalaşnikov P.Tf fişeği ele geçirildi.

Van Valiliğinden gelen bilgiler doğrultusunda; "Van İl Jandarma Komutanlığınca PKK/KCK terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; PKK/KCK terör örgütüne ait sığınak, barınak ve depoların tespit edilmesi maksadıyla, Edremit İlçesi kırsalında 26 Mart 2021 tarihinde operasyon icra edilmiştir.
İcra edilen operasyon neticesinde; (3) adet AK-47 Kalaşnikov P.Tf., (1) adet EYP düzeneği, (1) adet el dürbünü, (8) adet AK-47 Kalaşnikov P.Tf. şarjörü ve bir miktar AK-47 Kalaşnikov P.Tf fişeği ele geçirilmiştir.

Bölgemizde halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik operasyonlar, yine halkımızın desteğiyle daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur"denildi.

VAN GAZETESİ HABER AJANSI
 

eyp düzeneği vb ak-47 kalaşnikov jandarma van haber son dakika van haber edremit eyp