Van'ın aktif işletme sahibi Mesut Erol, Van'da en iyi hizmeti sunuyoruz

TAKİP ET

Erol Hacıoğlu Kebapçısı işletme yöneticisi Mesut Erol, restorant menülerinde bulunan yemeklere lezzet kattık ifadelerini kullandı.

Van Edremit Kocaeli Parkı karşısında yer alan Erol Hacıoğlu kebapçısı ve lokanta restaurantı, müşteri memnuniyetine dikkat ederek Van halkına hizmet etmeye devam ediyor...

Van Gazetesi muhabirlerinden Muhammed Sait Gümüş'ün Erol Hacıoğlu Kebapçısı işletme yöneticisi Mesut Erol ile yapmış olduğu röportajda; Van'ın birçok bölgesinde lokantaların olduğunu ve bu lokantaların kalite sıralamasında  kendilerinde en iyi olduklarını, pandemi döneminde hijyene dikkat ettiklerini, müşterilerin daha iyi lezzetler tatmak için kebap ve yemek çeşitlerinde farklılık getirdiğini işletme sahibi ifade etti.

Van'ın en genç girişimci iş adamı

Erol Hacıoğlu Kebapçısı işletme yöneticisi Mesut Erol,"Van'ın saklanmış bir cennet olduğunu hepimiz biliyoruz. Bizlerde bu memleketin turizm açısından daha iyi yerlere gelmesi için canla başla çalışıyoruz. Van'ın gözbebeği olarak adlandıran, Van Edremit ilçesinde bulunan Kocaeli parkı karşısında Erol Hacıoğlu Kebapçısını açarak Van halkına ve il dışından gelen misafirlerimize konaklama imkanı sağladık. uzun yıllar önce kurduğumu Erol Hacıoğlu Kebapçısını Edremit en gözde noktasında kurarak hizmet vermeye devam ediyoruz. Van ilinde turizm kültürü çok gelişkin olmasının yanı sıra yemek kültürü de epey gelişmiş durumdadır. Bu nedenle yemeklerimizde daha hassas oluyoruz."dedi.

Van'da birçok lokanta var ama bizler en iyisiyiz

Mesut Erol,"Van'da birçok lokanta var. Bunların içinde hizmet olarak ve lokanta olarak en iyisiyiz. Kebap olarak; iddialıyız. Neden mi? Kebap ustamızın uzun yıllar tecrübesi ve lezzetlerinde gerçek eti müşteriye hazırladığından dolayı ve birde konum olarak en güzel noktada olduğumuz için memleketimize en iyi lezzeti sunuyoruz."dedi.




VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER - 0544 409 0328

 

van hacıoğlu hacıoğlu kebapçısı van lokanta mesut erol