Van'ın en güzel yerinde Bülent Börek açıldı

TAKİP ET

Van'da 20 gündür açılışı gerçekleşen Bülent Börek hakkında açıklamada bulunan iş insanı Mitat Çalışır,"Böreklerimiz şoksuz gelmektedir. Lezzetlerimiz diğer lezzetlerden farklıdır."dedi.

Van'ın İpekyolu ilçesinde açılışı gerçekleşen Bülent Börek hakkında özel açıklamalarda bulunan işletme sahibi Mitat Çalışır,"Daha önce elektronik sektöründe çalışıyordum.
Sektörümüzdeki bazı sıkıntılarından dolayı bende hizmet sektörüne geçmeyi düşündüm. Hizmet sektörü olan Bülent börek işletmemizi 15, 20 gündür açmışız. Bu işletmeyi açmadan önce uzun araştırmalar yaparak karar verdik. Daha öncede bu böreğin kalitesini ve lezzetini bildiğimiz için, bu işe kalkıştık.

Van halkının bu güzel talepleri ve yoğun ilgisi bizleri ayrıca mutlu etti. Bizlerde bu hizmet sektöründe daha iyisini yapabilmek için müşterilerimiz için en iyi lezzetleri sunmaya çalışıyoruz. Biraz böreimizden bahsetmek gerekirse; 

Böreklerimizde bir kaç çeşit var ama Van ilinde en çok talep edilen 2 çeşit börek mevcuttur. Böreklerimiz, şoklu olarak gelmemektedir. Buraya gelen ürünleri soğuk hava depomuzda muhafaza ederek, günlük müşterilerimize sunuyoruz. Başka firmalar var ama onların soğuk hava depolarından ziyade şoklu olarak gönderilmektedir. Bizim lezzetimiz ve başkaların şoklu lezzetleri arasında çok fark olduğunu burada belirtmek isterim.

Bülent börek olarak; müşterilerimize böreklerimizi ikram ediyoruz. Bu nedenle böreğimizin lezzetini bilmelerini istiyoruz. Son olarak; herkesi lezzetlerimizi tatmaları için buraya gelmelerini istiyoruz."dedi.


............................................


Van Gazetesi - Özel haber
Haber Hattı: 0544 409 03 28

 

bülent börek van