VAN'IN EN İYİ LOKANTASI EROL HACIOĞLU KEBAPÇISI HİZMETE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

TAKİP ET

Van Erol Hacıoğlu Kebapçısı, pandemi koşullarına uygun işletilmeye devam edilerek müşterinin sağlığını ön plana aldıklarını gösterip örnek işletmeler arasında yerini aldı. 

Van haber - Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi süreci boyunca yaşanan olumsuzluklardan sonra normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte çoğu esnaf kepenk açarak girdikleri ekonomik bunalımı çözmeye çalıştı. Bu süreçteki hasarı aza indirmeye çalışan işletmeciler, vatandaşların daha hijyenik ve temizlik konusunda daha güvenli hissedebilmeleri için çalışmalara başladı. Pandemi sürecinde insanların işletmelerden beklentileri de değişti.

      Öncelerde sadece lezzet ve temizlik arayışında olan vatandaşlar bu süreçten sonra hijyen, maske ve mesafe kurallarına uygun olan işletmeleri daha çok tercih etmeye başladı. Bu süreçte Van Erol Hacıoğlu Kebapçısı, bu koşulların hepsini barındırmak adına yoğun çaba sarf etmeye devam eden bir işletme olarak ön plana çıktı ve çıkmaya da devam ediyor. 


     Edremit’in en gözde mekanlarından biri olan Van Erol Hacıoğlu Kebapçısı, gerek zengin menüsü gerek göl manzarası gerekse hijyenikliği konusunda müşteri memnuniyetini sağlamaya devam ediyor. Bu işletmeye gelen müşteriler doğa manzarası eşliğinde keyifli vakitler geçirme fırsatı yakalıyor. Bu nedenle Van Erol Hacıoğlu Kebapçısı, müşterileri memnuniyetine verdiği öncelik sayesinde olumlu dönüşler alarak gelenin bir kez daha gelmek istediği bir yer haline geliyor. Böylesi güzel ve albenisi yüksek olan Erol Hacıoğlu, keyifli vakit geçirmek isteyen herkesi mekanlarına davet ediyor.

    İşletme müdürü olan Mesut Erol, yapmış olduğu yeniliklerle daha büyük kitlelerin Erol Hacıoğlu Kebapçısına gelmesini sağlamaya devam ediyor…

     Erol Hacıoğlu müdürü Mesut Erol, “Van’da en iyi manzaralardan biride Edremit sahilidir. Bizlerde Van Erol Hacıoğlu Kebapçısı olarak, sahil kenarında Van’a yakışır lokanta konağı kurarak, müşterilerimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu hizmettin en büyük kalitesi ise; bizimle beraber çalışan personelimiz ve kebabımızdır.

     Hacıoğlu denildiğinde ilk akla gelen lezzetlerden biride bizleriz. Buraya günlük olarak; il dışı ve yurt dışında çok kişi gelmektedir. Bizler, çok iyi hizmet sunmak adına, canla başla Van ve Türkiye’ye hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Bunun yanı sıra; pandemi döneminde ve ekonomik zorluklar çerçevesinde bizlerde etkilendik. Fakat sürekli yenilikler yaparak daha çok müşteri memnuniyeti sağlama gayesinde olduk. Buraya gelen müşterilerimizin daha rahat etmeleri için 2 günde bir tüm binayı dezenfekte etmekteyiz. Bunun yanı sıra; maske, mesafe ve hijyene oldukça dikkat ediyoruz.”dedi.


VAN GAZETESİ – ÖZEL TANITIM HABER - Van haber
TANITIM HABERİ: SEVDA YETKİN – 0544 409 0328
 

van haber van hacıoğlu hacıoğlu kebapçısı erol hacıoğlu van hacıoğlu van lokanta