VAN'IN ENLERİ ÖDÜLLERİNİ ALDI - Kazanlar ve tüm detaylar

TAKİP ET

Bu yıl 7.'incisi Van Ekonomist Dergisi tarafından düzenlenen Van'ın Enleri Ödül Töreni muhteşem bir programa sahne oldu. 12 farklı kategoride toplam 120 aday yarışırken, 84 bin 440 bin oy kullanıldı.

2013 yılında ilki yapılan Van’ın Enleri Yarışması’nın bu yıl 7’incisi düzenlendi. Van Ekonomist Dergisi tarafından düzenlenen yarışmada 3 ay boyunca 120 aday için oy kullanan vatandaşlar, kentin 12 enini seçti. 30 Eylül itibariyle oylamanın son bulmasıyla birlikte En olanlar için dün gece muhteşem bir ödül töreni düzenlendi. Van Devlet Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen törende 12 en olan kişi ve kurumlar ödüllerine kavuştu. Gecede İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu’na “Onur Ödülü” verildi.

İŞTE VAN’IN ENLERİ

En Başarılı Çıkış Yapan İsim: Doğan Alkış
En Başarılı Özel Eğitim Kurumu: Hürriyet Koleji
En Başarılı Özel Sektör Yöneticisi: Musa Güneş
En Başarılı Doktor: Op. Dr. Şehmuz Kaya
En Başarılı İş İnsanı: Hasan Aydinç
En Başarılı Şair/Yazar: Erdal Şahin
En Başarılı Genç Girişimci: Ümit Işık
En Başarılı Sanatçı: Vedat Kıyat
En Başarılı Sendika Başkanı: Taner Dilce
En Başarılı Kurum Yöneticisi: Doğan Nurses
En Başarılı Sivil Toplum Kuruluşu: Doğu Anadolu Özel Eğitim Kurumları Derneği
Van’ın Ekonomisine Katkı Sağlayan En Başarılı Kuruluş: Lokman Hekim Hastanesi



OLGUN: BÜYÜK PROJELERE İMZA ATTIK

Gecede konuşan Van Ekonomist Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Orhan Olgun, “2013 yılında kurduğumuz Van Ekonomist Dergisi ile çok sayıda başarıya imza attık. Bunlardan bir tanesi İstanbul’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve 7 Bakanımızın katılımıyla önemli bir Van Zirvesi gerçekleştirdik. Aynı şekilde bu gece konuk olduğunuz Van’ın Enleri Ödül Töreni’nin bugün 7’incisi gerçekleştiriyoruz. vaninenleri internet sitesi üzerinde yapılan oylama SMS sistemi ile gerçekleştiriliyor ve tek seferlik oy kullanılabiliyor. Şeffaf bir şekilde bu projeyi yapıyoruz. Bizi bu anlamda en fazla mutlu eden konuda şudur: Her kategoride yer alan ve gerek aday olan gerekse ödül alan isimler işlerine daha fazla motive oluyor. Bu ödüller zaman zaman yeni yatırımlara da sebep oluyor. Bu kendilerinden de duyuyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor.” Dedi.

Olgun son olarak şunları söyledi: “Katılım sağlayan tüm misafirlerimize ve sponsorlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz. Şunu da belirtmek isterim. Az önce tanıtımını izlediniz. Van’ımız için ulusal bir kanal açıyoruz. Kanal 65 şimdiden şehrimize ve tüm halkımıza hayırlı olsun.” 

“VAN GELİŞMEYE DEVAM EDİYOR”

Programda bir selamlama konuşması yapan Ak Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Van’ın her yönüyle geliştiğini ifade etti. Arvas, “Bu gece düzenleyen Van Ekonomist ekibine teşekkür ediyorum. Ödül alan arkadaşları tebrik ediyorum. Van’ınımız her yönüyle gelişmeye devam ediyor. Televizyon ve radyoda da gelişen şehrimizde kurulacak olan Kanal 65’e şimdiden başarılar dilerim.” Dedi.

KANAL 65 VAN’A DEĞER KATAR

Gecede konuşan ve Van’ın Enleri Sponsorlarının plaketlerini takdim eden Van Valisi ve Belediye Başkan Vekili Memet Emin Bilmez şöyle konuştu: “Ödül alan arkadaşları tebrik ediyorum. Van Ekonomist Dergisi’ni de bu programdan dolayı kutluyorum. Uyduya çıkma konusunda televizyon çalışmalarını ve çabalarını tebrik ederim. Önemli bir işe imza atıyorlar. İnşallah yayın politikaları ile kentimize katma değer katalar. İnsanların duymadığı ve bilmediği bilgiler insanlara taşıyan, hem televizyon hem de dergi olarak verdiği emeklerden dolayı başarılarının devamını dilerim.”

Programda ödülleri takdim eden ve alan isimlerde kısa konuşmalar yaptı. 

EN BAŞARILI ÖZEL EĞİTİM KURUMU

Van Dernekler Federasyon Genel Başkanı Fevzi Donat: 7 yıl önce ilk kez gördüğüm ve bir birine inan Orhan Olgun, Zeki Yiğit arkadaşlarının bugün büyük başarısını görüyoruz. Bugün 4 büyük medya temsilcisi ile hepimizin karşısındalar. Tarafsız bir şekilde yürüttükleri çalışmalarının bundan sonra da devam etmesini temenni ediyor, yeni kanalın hayırlı olmasını temenni ederim.

Servet Aktay: Van’ın en değerli kurumu olarak 4 yıldır bizleri seçen tüm Vanlılara teşekkür ederim. Malumunuz 2 yıldır eğitim-öğretim çok zorlu bir süreçten geçiyor. Bu anlamda 2 yıldır zorlu süreçte emek sarf eden tüm eğitim camiasına teşekkür ederiz. Ayrıca yeni yayına hayatına başlayacak Kanal 65 ekibine başarılar dilerim. Hayırlı uğurlu olsun.

EN BAŞARILI SANATÇI

Yunus Kılıç: Medyada yer alan bir arkadaşınız olarak bu akşamki programı çok önemsiyorum. O yıllardan bugünlere Van çok değişti ve gelişti. Van Ekonomist Dergisi’nin bugün yapmış olduğu bu yarışma ve program çok önemlidir. Şehrine ve bölgesine güvenerek bugüne kadar bu çalışmaları yapan ve gün geçtikçe büyüyen bu ekibe teşekkür ederim. 

Vedat Kıyat: İlk defa böyle bir sahnede yer alıyorum ve çok duygulandım. Ne diyeceğimi bilemiyorum açıkçası. Van’ın enlerini düzenleyen ve bana bu ödülü layık gören herkese çok teşekkür ederim.

EN BAŞARILI ÇIKIŞ YAPAN İSİM

Tüm- İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin: Güneşin başkenti dediğimiz Van’a koşarak geliyorum. Beni Kayseri’den buraya getiren coğrafyanın ve insanın samimiyetidir. Bugün bizi sizlerle buluşturan ZEOR Media’ya çok teşekkür ederim. 

Doğan Alkış: Bu akşam yapmış olduğum işin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördüm. Beni seçen sizlere ve tüm takipçilerime teşekkür ederim. Sadece şunu söylemek isterim. İnandım ve kazandım. Bundan sonra da aynı şekilde inanıyoruz ve kazanacağız, inanacağız ve kazanacağız demek isterim.

EN BAŞARILI SENDİKA BAŞKANI

Sılehi Aşireti Lideri / Kanaat Önderi Mehmet Alayı Atlı: Bu gece burada olmamızı sağlayan Ekonomist Dergisi’ne ve ekibine teşekkür ederim. Burada başarılı insanların isimlerini açıklamak çok güzel bir duygu. 7 Yıldır bunu Orhan bey ve ekibi başarıyor. Tebrik ediyorum

Taner Dilce: Bu projeyi yürüten Van Ekonomist Dergisi ve ekibine, bu güzel atmosferde olmamızı, bizi seçen tüm halkımıza teşekkür ederim. Bu ödül ile halkımızın gönlüne girmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

EN BAŞARILI SİVİL TOPLUM KURULUŞU

Van TB Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer: Tüm adayları tebrik ederim. Son 3 kalan ve katılım sağlayan tüm STK’ları tebrik ediyorum.

Doğu Anadolu Özel Eğitim Kurumları Derneği Yetkilisi: Bizlere oy veren ve bizleri destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Programı düzenleyen herkesin emeğine sağlık

EN BAŞARILI ŞAİR/YAZAR

Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer: Töreni gerçekleştiren tüm Ekonomist Dergisi ekibine teşekkür ederiz.

Erdal Şahin: Bu ödülü aldığım için çok mutluyum. Ödülü şu an aramızda bulunan anne-babam için alıyor ve onara armağan ediyorum. Çok sevinçli ve heyecanlıyım. 2 ayı aşkın bir süre oy kullanıldı. Buradan oy kullanan tüm herkese teşekkür ederim. Van Ekonomist Dergisi, Van’ın tanıtımına katkı sunana önemli bir kurumdur. Şuna da dikkat çekmek isterim. Geçen sene bugün yine böyle bir heyecan yaşadım. Bugün yine bunu yaşarken sevincimi ve mutluluğum kelimelere sığmıyor.

VAN’IN EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYAN EN BAŞARILI KURULUŞ

Van TSO Yönetim Kurulu Üyesi Necip Oflas: Geceyi düzenleyen Van Ekonomist Dergisi ekibine ve bu gece ödül alan tüm isimleri tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. 

Lokman Hekim Hastanesi Yetkilisi: Çalışmalarımızın sizin tarafınızda teveccüh görmesi bizleri mutlu ediyor. Sağlıkçılar olarak bizler pandemi sürecinde gerekli teveccühü gördük elbette, ancak bu süreçte büyük emek sarf eden emniyet güçlerimizi ve diğer tüm çalışanları da tebrik ediyorum. Onları da alkışlıyorum. 

EN BAŞARILI GENÇ GİRİŞİMCİ

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman: Van Ekonomist Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Orhan Olgun ve ekibini tebrik ediyorum. İsmini açıkladığım genç girişimci başta olmak üzere ilimizde girişimci olan tüm gençlere başarılar diliyorum.

Ümit Işık: Bu ödülü bana layık gören tüm Van halkına ve bu güzel geceyi düzenleyen tüm Ekonomist Dergisi ekibine teşekkür ederim.

EN BAŞARILI ÖZEL SEKTÖR YÖNETİCİSİ

Musa Güneş: Hepinizi şirketim adına selamlıyorum. Bu ödülün gizli kahramanları var burada ve ben ödülü Güneş Şirketi çalışanlarına armağan ediyorum.

ALANINDA EN BAŞARILI DOKTOR

İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın: Organizasyonda emeği geçen tüm kardeşlerime ve aday olan herkese başarılar dilerim. Ödül alanları da buradan kutlamak istiyorum. Pandemi sürecinde özverili çalışan sağlık çalışanlarına milletim adına çok teşekkür ederim.

Op. Dr. Şehmuz Kaya: Van Ekonomist Dergisi ekibine ve Orhan Olgun’a teşekkür ederim. Bana bu ödülü layık gören tüm Van halkına, yakın aileme teşekkür ederim.

EN BAŞARILI KURUM YÖNETİCİSİ

İpekyolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Doğan Nurses: Bu organizasyonu yapan Van Ekonomist Dergisi ve ekibine teşekkür ederim. Almış olduğum ödülün kategorisi halka hizmetin kategorisi olduğu için çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. İnşallah halka hizmetimiz bundan sonra da devam edecek. Bana ödülü layık gören herkese de teşekkür ederim.

ONUR ÖDÜLÜ

Van Valisi Mehmet Emin Bilmez: Sağlık emekçilerine olan saygımız için lütfen aşı olalım. İkinci doz aşında henüz yüzde 50’deyiz. Bu noktada halen istediğimiz seviyede değiliz. Bunu söylemek isterim. Özellikle öğretmenlerimiz bu çağrıyı yapmak istiyorum. Öğretmenlerimiz ve lise öğrencilerimiz lütfen aşı olsun. Eğitim için, ekonomi için ve sağlığımız için aşı olalım. Pandemi sürecinde iyi bir duyarlılık gösterdik. Bundan sonra aşı noktasında da bu başarıyı gösterelim. Çünkü her can bizim için değerlidir. Aşı olalım.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu: Bu önemli günde bizi unutmayan ZEOR Media ve tüm ekibine teşekkür ederim. İl olarak pandemi sürecinde önemli işlere imza attık. Sağlıkçılarımız kar, çamur, yağmur ve soğuk demede gayretli bir şekilde çok çalıştı. Ben kendilerini savaşçılar olarak görüyorum ve kendilerini alkışlıyorum. Sayın Valimizin belirttiği gibi herkesi aşı olmaya davet ediyorum. Birinci doz maviye ulaştık. Ancak ikinci ve üçüncü dozda da aynı başarıyı yakalamamız gerekiyor. Var olan başarılarımız hep birlikte yenilerine imza atmak dileğiyle.

YENİ DOĞU GAZETESİ: AYCAN ALTINAL
 








vanın enleri vanhaber