Van'ın Genel Durumu Değerlendirildi

TAKİP ET

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan'ı makamında ziyaret etti.


Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Edremit Kaymakamı ve
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhammet Fuat Türkman, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say ve Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan’ı makamında ziyaret ederek, bir süre görüştüler. Vali Bilmez ve beraberindeki misafirler İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan’a yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Vekilimiz Sinan Aslan ise ilçenin genel durumu, yapılacak yatırımlar ve hizmetler hakkında Vali Bilmez ve beraberindeki misafirlere bilgi verilmesinin ardından  ilimizin genel durum değerlendirilmesi ile toplantı sona erdi. 
 

vanın genel durumu değerlendirildi van gazetesi van valisi ve büyükşehir belediye başkan vekili mehmet emin bilmez edremit kaymakamı ve büyükşehir belediyesi genel sekreteri muhammet fuat türkman edremit belediye başkanı İsmail say tuşba belediye başkanı