Van'ın ilk moda ve alışveriş festivali kapılarını halka açıyor

TAKİP ET

Van ilinde gerçekleşecek olan Moda ve Alışveriş Festivali için Anatolia Fuar A.Ş. ve fuarı düzenleyen Başkent Festival işletme sahibi Türkan Eraslankılıç, ulusal ve yerel basın bir araya gelen açıklamalarda bulundu.

Van ilinde gerçekleşecek olan Moda ve Alışveriş Festivali için Anatolia Fuar A.Ş. ve fuarı düzenleyen Başkent Festival işletme sahibi Türkan Eraslankılıç, ulusal ve yerel basın bir araya gelen açıklamalarda bulundu.

Festivalle ilgili Konuşan Anatolia Fuar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Can Çelik, "Bu organizasyon Başkent Festival tarafından yapılan bir etkinlik. Türkan Hanım bizimle beraber uzun yıllardan beri Ankara da çalıştığımız partner bir Fuar firmamız. Biz Vanı çok seviyoruz beş yıldan beri Vandayız. Van çok güzel, Vana gelin bu festivali taşıyın oldukça başarılı bir yer diye sürekli motive etmeye çalıştık. Türkan hanımında bu sene itibariyle ilk organizasyonu, Vanın ne kadar özel bir yer olduğunu, insanlarının ne kadar değerli olduğunu özelikle söyledim. Türkan hanımda Fuar firması olduğu için farklı illerde basın kuruluşlarıyla bir araya geliyor. Bugünde Vanda düzenlenecek olan festivalle ilgili sizlere bir araya geliyoruz. Bu anlamda sözü Türkan Eraslankılıça bırakıyorum, kendileri konuyla ilgili daha iyi bilgi verecektir."dedi. 


TÜRKİYENİN BİRÇOK İLİNDE MODA ALIŞVERİŞ FESTİVALİ DÜZENLİYORUZ 
Türkiyenin birçok şehrinde moda ve alışveriş festivali düzenlediklerini söyleyen Eraslankılıç, "Kadınlara yönelik olan bütün ürün grupları yapacağımız festivalin içerisinde barındırıyoruz. Giyim içerisine giren bütün ürünler, aksesuarlar, çantalar, ayakkabılar, çeyiz ürünleri yani kadınlara hitap eden bütün ürünleri Festivalimizde ağırlıyoruz. Moda ve güzellik festivallerini Türkiyenin Ankaradan başlayıp İstanbul, Konya, Gaziantep, Kayseri gibi illerde yaptık. Türkiyenin illerinden çok fazla talep var. Bizim sosyal medyalarımız çok güçlü çok fazla takipçimiz var şehrimize gelin, taleplerini çok alıyoruz. Hanımların bize ilgi göstermesinin en büyük sebebi Türkiyenin birçok şehrinden sosyal medyadan varlığı çok fazla olan,Türkiyenin her yerinde mağaza zinciri olan birçok firmanın üreticilerini şehirlere getiriyoruz. Bunlar reklam için buraya geliyorlar. "


MARKALARI EN ÜST SEVİYEYE TAŞIYORUZ
"Tabi ki caizi kazanç var burada, ama bunun en büyük amacı reklam. Çünkü markalarını en üst seviyeye getirmek için Türkiyenin her şehrine ulaşabilecekleri, hanımlara ulaşmak istiyorlar. Mesela benim Vanda mağaza olan firmalarımda var, olmayan firmalarımda var. Buraya geldikleri zaman hem kendi tanıtımlarını yapıyorlar, hem ürün gruplarının tanıtımlarını yapıyorlar, hem de ticari satış elde ediyorlar. Ama burada olmanın en büyük amacı kendi firmalarını tanıtmak Sosyal medya da onlar çok güçlü bizimde çok fazla gücümüz olduğu için hanımlar bizi takip ediyor. Gelip hem tanışmak istiyorlar, hem görmek istiyorlar, hem de ürün almak istiyorlar. Avantajımız şu firmalarımız buraya ağırlıklı reklam amaçlı geldikleri için fiyatla hem internet fiyatlarında, hem instagram fiyatlarında, hem de sitelerden çok daha ucuz Tanıtım amacıyla geliyorlar. "


REKLAM ÇALIŞMALARI YAPTIK
"Ben kendimden pay biçeyim mesela ben gar dolabımda bir tane markanın ürünü ergenice, ben o markayı devam ettiririm. bir mağazaya gittiğimde o markayı almaya devam ederim. Firmalarımızın (Van Haber ) en büyük âmâcıda bu. Van aslında çok uzun süre benim aklımda olan bir şehirdi. İstanbul Ankara ve Bursadaki ürünlerimizin hepsi koordine oluyor. Buraya ürünlerini gönderdiler,  bununla birlikte  sadece Van değil benim hedef kitlem çevre iller mesela, bir lokasyon seçiyoruz, işte Konya civarı Aksaray, karaman,  Gaziantep ve çevre illeri bunun için Van bizim için merkezi bir lokasyon işte Hakkari Ağrı, Siirt, Bitlis, Muş çevre illeri baz aldık. Oralarda da çok ciddi reklam çalışmaları yaptık. Van bizim için merkez tüm çevre illerle birlikte toplanmak istiyoruz. Ben sosyal medya daki paylaşımlarımızdan ve hanımların dönüşümlerinden inanılmaz ilgi gördüm. Biz buradada kütlemizdende çok fazla mağaza aldık. Tabi ki burada sizlerin desteğini de umut ediyoruz." İfadelerini kullandı.

VAN GAZETESİ - RUKİYE AYDEMİR

Moda ve alışveriş Van Özgür Can Çelik Türkan Eraslankılıç