Van'da Anne, Bebek ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı 3'üncü Kez Kapılarını Halka Açtı

TAKİP ET

Atlantik Fuarcılık organizatör firma yöneticisi Kadir Yaşar:"Van'da Anne, Bebek ve Çocuk İhtiyaçları fuarı için büyük etkinlik başladı"dedi.

Van'ın dört bir yanından anne, bebek ve çocukların ihtiyaçlarını karşılayacak geniş bir yelpaze sunan Üçüncü Van Anne Bebek ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı, büyük bir coşkuyla başladı. Aynı zamanda bu etkinlikle eş zamanlı olarak gerçekleştirilen birinci Atlantik Çocuk Festivali de renkli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

Atlantik Fuarcılık işletme sahibi Kadir Yaşar, açılışla ilgili şunları söyledi: "Bugün saat 10:04'te çift sıfır ile Üçüncü Van Anne Bebek ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı'nın kapılarını araladık. Bu etkinlik, anne ve çocukların ihtiyaçlarını bir araya getiren muazzam bir platform sunuyor. Bebek bakım ürünlerinden kadın hijyen ürünlerine, mobilya gruplarından oyuncağa kadar her şeyi burada bulabilirsiniz."

Kadir Yaşar ayrıca birinci Atlantik Çocuk Festivali'ne de dikkat çekti: "Çocuklar için de harika bir festival düzenliyoruz. İçeride şişme oyun parkurları, atölyeler, eğlenceli gösteriler ve daha birçok aktivite sizi bekliyor. Bu, Van'ın en büyük çocuk festivallerinden biri olacak."

Kadir Yaşar, tüm Van halkını etkinliklere katılmaya davet etti: "7-10 Eylül tarihleri arasında saat 10:01 ile 21 çift sıfır arasında fuar merkezine gelerek renkli bir deneyim yaşamaya davet ediyoruz. Bu etkinlikleri gerçekleştirmemize destek olan tüm katılımcılara ve ana sponsorumuz Atılım Grup'a teşekkür ediyoruz. Bu unutulmaz etkinlikleri birlikte kutlamak için sizi bekliyoruz!"dedi.

Yaşar, "Fuarımızda ayrıca aileler fuar alanını gezerken, alışveriş yaparken, çocuklarının da keyifli zaman geçireceği bir alan oluşturduk. Çocuk atölyelerinin yer aldığı alanda; resim atölyesi, kum boyama atölyesi, bileklik-takı atölyesi, yüz boyama atölyesinin yanı sıra çocuk animasyonları ve mini ilizyonlar yer alıyor. Bu çerçevede tüm Van halkını bu renkli fuarımıza davet ediyorum. Umarım katılımcı firmalar için çok bereketli bir fuar olur. Ben bu anlamda fuarımıza destek sunan tüm sponsorlara ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Katılımcı, VANTSO Meclis Başkan Vekili Abdurrahman Bayram, VAN OSB Başkanı Memet Aslan, VATBO Başkanı Naif Süer, Süleyman Güler, STK ve birçok iş insanı yer aldı.

Van Gazetesi - Van haber - Van haberleri - vanhaber - Van fuar

van fuar van vanhaber anne bebek çocuk Kadir Yaşar