Van'ın Sağlığı İçin Bir Adım Daha Öne Geçildi

TAKİP ET

Van Valiliği önünde düzenlenen programda devir teslim töreni yapılarak Van'ın sağlık ordusuna 14 ambulans daha eklenmiş oldu.

Van Valiliği önünde düzenlenen programda 14 yeni ambulansın devir teslim töreni yapıldı. Törene Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, İl Sağlık Müdürü Mahmut Sünnetçioğlu, Ak Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar ve Ak Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas katıldı. 

Açılışta konuşan Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, açılmış olan hastaneler hakkında bilgi vererek yeni açılacak olan hastanelerin de müjdesini verdi. Van'a kazandırılan ambulanslar hakkında da konuşan Bilmez, hayırlı olsun dileklerini iletti.

İl Sağlık Müdürü Mahmut Sünnetçioğlu, ambulanslarla ilgili bilgi vererek hayırlı olsun dileklerini iletti. Sonrasında konuşan Ak Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas da; "Van hiçbir zaman sahipsiz kalmadı kalmayacak da. Van'ın sağlığı çok önemli" diyerek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar da hayırlı olsun dileklerini ileterek; "Ak partinin icraatları öyle laf olsun diye sosyal medyadan birine çatılsın diye yapılan bir icraat değil. İktidar olduğumuz günden bugüne yaptığımız bütün icraatlarımız devasa devrim niteliğindeki icraatlardır." dedi.

Törenin ardından ambulanslar kent merkezinde tur atarak tanıtımı yapıldı.



VAN GAZETESİ
























 

 

van gazetesi̇ mahmut sünnetçioğlu mehmet emin bilmez abdulahat arvas osman nuri gülaçar ambulans sağlık