VAN'IN TREND LİSTESİNE GİRDİ - VAN'DA BU iŞLETMEDE REKOR BAŞARI - Van saç ekim merkezi

TAKİP ET

Van Gazetesi olarak her hafta Van'da en çok iş yapan, en çok hassas davranan ve ticaret olarak popüler olan işletmeleri sizlere sunmaya devam ediyoruz. Bu ayın en çok trendlerine giren ve il dışında da Faaliyet gösteren saç ekim ve güzellik merkezine konuk oluyoruz. Dilerseniz tanıma bakalım.


Van haberleri - Van Gazetesi olarak her hafta Van'da en çok iş yapan, en çok hassas davranan ve ticaret olarak popüler olan işletmeleri sizlere sunmaya devam ediyoruz. Bu ayın en çok trendlerine giren ve il dışında da Faaliyet gösteren saç ekim ve güzellik merkezine konuk oluyoruz. Dilerseniz tanıma bakalım.

RANA SAÇ EKİM MERKEZİ VE GÜZELLİK SALONU /Van saç ekim merkezi

Hem ülkemizde hem de dünyada pek çok insanın temel  sorunu haline gelen saç dökülmesi, yeni teknolojilerle birlikte gelişen saç ekimi yöntemleriyle kellik ve saç dökülmesiyle mücadele yoluna girmemize neden oluyor. Bu noktada da saç ekim merkezleri büyük ilgi görmeye başlıyor.  Haliyle her şehirde güvenli bir saç ekim merkezi aramak başta gelen konulardan biri oluyor. Bu arama durumuna Vanlılarda katılıyor. Bu noktada Rana Güzellik ve Saç Ekim Merkezi Vanlıların işini kolaylaştırıyor. Vanlılar için vazgeçilmez bir adres olan Rana Güzellik ve Saç Ekim Merkezi, kapılarını kellikle mücadele eden herkese açıyor. Uygun fiyat ve kaliteli hizmet anlayışlarıyla müşteri memnuiyetine önem veren bu merkeze güvenle teslim olabilirsiniz. 
Bilindiği gibi saç ekimi işlemini iki aşamada gerçekleşiyor. İlk olarak kişiden canlı saç kökleri alınarak yapılır ve sonrasında ise saç kökleri saç olmayan bölgelere nakledilir.  Van Rana Güzellik ve Van Saç Ekim Merkezi bu işlemleri uzman kadrosuyla, eksiksiz ve sağlıklı bir şekilde gerçekleştiriyor. Saç ekiminin yanı sıra güzellik alanında da faaliyet yürüten bu merkez,  gelen tüm müşterilerin memnun ayrılması için yoğun çaba gösteriyor ve bunu başarıyor. 


İLETİŞİM BİLGİLERİ:
RANA SAÇ EKİM MERKEZİ VE GÜZELLİK MERKEZİ
TEL: (0 432) 215 55 07   GSM: (0 544) 765 70 65 MARAŞ CADDESİ TURKUAZ AVM KAT:3 VAN




VAN GAZETESİ / ÖZEL TANITIM
TANITIM: SEVDA YETKİN
MONTAJ: NURAY KAÇMAZ



 

vanda saç ekim merkezi van saç ekim van güzellik merkezi van rana saç ekim merkezi rana saç ekim merkezi van haber van haberler son dakika van vanda saç ekim vanın trendleri van son dakika van reklamları vanda bu işletme rekor kırdı vanın trend listesine