Van'ın Turizmi için VATSO yönetimi harekete geçti

TAKİP ET

Vanhaber | Van'ın sevilen ve tanınan VATSO Başkanı ve iş insanı Zahir Kandaşoğlu ve yönetimi, Elite World Hotel'de 'Van'ın Gelecek Turizm Vizyonu' konulu bir toplantıya katılacak olan JOLLYTUR Kurucu ve Onursal Başkanı Sinan Vardar'ı davet etti. Bunun üzerine Van'da turizm sorunları ele alınarak hizmete başlayan VATSO yönetimi gece gündüz demeden Van için canla başla çalışmaya devam ediyor… Aşağıda detaylar...

Cumartesi günü saat;  15.00’da Elite World Hotel’de gerçekleşecek olan toplantıya katılacak olan JOLLYTUR Kurucu ve Onursal Başkanı Sinan Vardar, VATSO Deneği tarafından hava alanında karşılandı. JOLLYTUR Kurucu ve Onursal Başkanı Sinan Vardar, VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu ve yönetimi Hava alanında karşılama sonrası TÜRSAB Doğu Anadolu bölge başkanı Cevdet Özgökçe ile görüşülerek Van’ın sorunları dile getirildi.

Eski VANTSO Başkanı ve VATSO Derneği başkanı olan Zahir Kandaşoğlu, Van için bu toplantının önemli olduğunu ve sürekli Van için daha iyi hizmetler getireceğinin altını çizdi. Van’da gerçekleşecek olan “Van’ın Gelecek Turizm Vizyonu” konulu bir toplantıya iş adamları, turizmciler, VATSO dernek yönetimi ve birçok kişinin katılacağı öğrenildi. 

Elite World Hotel’de “Van’ın Gelecek Turizm Vizyonu” konulu bir toplantıya katılacak olan JOLLYTUR Kurucu ve Onursal Başkanı Sinan Vardar, VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu ve yönetimi tarafından Van Ferit Melen Hava Limanında karşılandıktan sonra TÜRSAB Doğu Anadolu bölge başkanı Cevdet Özgökçe’nin yanına gidilerek Turizm hakkında detaylara değinildi. Akabinde misafirler Van’da bulunan Taş Konak’ta ağırlanarak otele götürüldü.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

VAN GAZETESİ – ÖZEL HABER - vanhaber, vangazetesi, van haberleri
0544 409 0328

 

van vatso vantso zahir kandaşoğlu sinan vardar cevdet özgökçe vanhaber vangazetesi van haberleri