Van'ın Ulusal Kanalını Canlı İzle World Türk

TAKİP ET

Van'da Kanal 65'in yeni ismi Ortak Yayın ile World Türk olarak güncellendi.

Van ilinde sürekli kendilerini yenileyen ve işlerine ivme kazandıran Zeor Medya; Van65 Haber Gazetesi, Yeni Doğu Gazetesi, Kanal 65, Van Ekonomist, Van'ın Enleri ve güncellenen yeni proje ile World Türk uydu yayını ile sürekli başarılarına başarı katmaya devam ediyor...

Van'da basında başarılı iş insanları Zeki Yiğit ve Orhan Olgun'un memlekete kattıkları değerlerden dolayı Tubittum Basın Yayın Medya Gurubu ailesi olarak tebrik eder, tüm desteklerimiz ile yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz.

 

World Türk'ün Detayları
World Türk eski adıyla Ege TV, 1994 yılında Kanal Ege adıyla kurulan ve İzmir'den yayın yapan bir haber kanalı. Kurucusu Yaşar Holding'tir. 2001'de Yaşar Holding'in medya sektöründen çekilmesi üzerine Bakioğlu Holding tarafından satın alınmıştır. KabloTV (sadece İzmir'de) platformunda bulunmaktaydı. Ege'nin ilk bölgesel kanalı olan Ege TV 1 Mayıs 2017'de yayınlarını sonlandırmıştır.

Ege TV'nin tüm ekipmanları, uydu vericisi ve frekansı Cem Bakioğlu tarafından Ege Üniversitesi Medya Uygulama ve Araştırma Merkezine (EGEMM) bağışlandı.

2 yıl aradan sonra Sivas merkezli yayın yapan Kanal 58'in sahibi Adem Erdağı tarafından satın alınan Ege TV 15 Kasım 2019'da tekrar yayına açıldı. 1 Aralık 2021'de siyasi olaylar nedeniyle Türksat 4A'dan çıkarılmış ve sadece internet üzerinden yayın yapmıştır. Fakat 10 Aralık 2021'de Türksat 4A'ya geri dönmüştür. 1 Ocak 2022 itibarıyla logosu 10 saniye aralığıyla World Türk olarak değişmekteyken kanalın ismi 10 Ocak 2022 itibarıyla tamamen World Türk olarak değişmiştir. Format değiştirerek haber kanalları listesine katılmıştır. 1 Nisan 2022'de kanalın Türksat 4A'daki yayını kesilmiştir ve artık sadece internet üzerinden yayın yapmaktadır. Fakat 1 Ekim 2022'de Türksat 4A'ya geri dönmüştür ve kapanan Kanal 65'in frekansında yayınına devam etmektedir. Kanal 65 ile içerik olarak ortak yayın yapmaktadır.

Van Gazetesi, Van Haber , Canlı İzle 

Van Haber World Türk Canlı İzle Kanal 65