VAN İPEKYOLU AYDIN'LANMAYA DEVAM EDİYOR

TAKİP ET

Van iline geldiğinden bugüne hizmetlerine aralıksız devam eden İpekyolu Belediyesi Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre AYDIN, İpekyolu ilçesini cennete çevirmeye kararlı....

Van ilinde hizmetlerine aralıksız devam eden Van'ın sevilen başkanı halkın sorunlarını ve projelerine aralıksız devam ettirmeye kararlı olduğunu bir kez daha gösterdi. Kimlerine göre; Kayyum olarak bilinse de Van iline katkı sunan ve Van ili için çaba sarf eden başarılı başkan olduğu bilinir.  Hatta kırsal mahallerde bulunan okulların dertlerini dert etmeye devam ediyor...


İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında Dereüstü, Aktaş, Erçek ve Irgat Mahallelerini ziyaret etti.
Eğitim ve öğretim destekleri kapsamında kırsal mahallelerdeki Dereüstü İlkokulu, Aktaş İlkokulu, Erçek İlkokulu’nda belediye destekleri ile kurulan okul kütüphanelerinde incelemelerde bulunan Başkan Vekili Aydın, okul müdürlerinden kütüphanelerdeki iş ve işleyişler hakkında bilgi aldı.


İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, “Merkezdeki çalışmalarımızı kırsal alanlardaki çalışmalarla emsal konuma getirmek için inceleme ve ziyaretlerimiz devam ediyor. Bugün Dereüstü, Aktaş, Erçek ve Irgat Mahallelerimizdeki okullarımızı ziyaret ettik. Okullarımıza kazandırdığımız kütüphanelerde incelemelerde bulunduk. Bu kütüphaneler donanımları itibari ile öğrencilerimizin gelecekleri için birer ilim yuvası olacak. Öğrencilerle sohbet ettiğimde hepsinin çok güzel hayalleri, hedefleri olduğunu gördüm. Tüm öğrencilerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar dilerim. Hemşehrilerimizin hizmetlerle alakalı görüşlerini almak amacıyla kırsal mahalle ve okul ziyaretlerimiz devam edecek.” diye belirtti.

Van Haber

İpekyolu Van Van Haber