Van'da 4 ayrı eve ve 2 iş yerine eş zamanlı operasyon!

TAKİP ET

Van'da 4 ayrı ikamet ve 2 iş yerine yapılan eş zamanlı operasyonda kasten adam öldürme suçundan 2 şahıs tutuklandı. Detaylar Van Haber Gazetesi'nde.

Van ilinde kasten adam öldürme suçundan 4 ayrı eve ve 2 iş yerine eş zamanlı operasyonda 2 kişi tutuklandı. Van Haber Gazetesi'nde.

Olay, 16.09.2023 günü Van İpekyolu ilçesi D.Ö isimli şahıs öldürüldü. Bunun üzerine Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri 560 saat kamera görüntüsü incelenmesi sonucunda 2 şahıs tutuklandı.

16.09.2023 günü ilimiz İpekyolu ilçesinde D.Ö isimli şahsın “Kasten Öldürülmesi” olayı ile ilgili; Asayiş Şube Müdürlüğümüzce olayın aydınlatılması için kurulan özel ekip tarafından KGYS ve güvenlik kameralarına ait toplam 560 saat kamera görüntüsü incelenmiş, yüze yakın kişi ile yüz yüze görüşme yapılmış ve olayın şüphelileri olduğu tespit edilen 4 şahıs fiziki ve teknik takibe alındı.

09.10.2023 günü 4 ayrı ikamet ve 2 iş yerine yapılan eş zamanlı operasyon sonucunda şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış, yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Van Emniyet Müdürlüğü işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2 şahıs “Tasarlayarak Adam Öldürme” suçundan tutuklanmış, 2 şahıs hakkında adli kontrol kararı uygulandı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN


İNSTAGRAM TIKLAYIN
YOUTUBE TIKLAYIN 


Van - Van Gazetesi - Van haber - vanhaber 

Van Emniyet Öldürme operasyon van haber