Van İpekyolu'nda Aday Kılıç,"Kazanacağımıza inancım tam"

TAKİP ET

Van Saadet Partisi ve Gelecek Partisi ile birlikte İpekyolu Belediyesi Başkan adayı olarak gösterilen Yılmaz Kılıç, Van Haber Gazetesi'ne açıklamada bulundu.

VAN - (ÖZEL), 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçim çalışmaları Van ilinde hız kazanmaya başladı. Van ilinde farklı siyasi parti temsilcileri ve adayları açıklama ve basın toplantısı düzenleyerek halka seslendi. Van Saadet Partisi ve Gelecek Parti'nin bir ilçede ittifak kurduğu Van İpekyolu'da aday gösterilen iş insanı Yılmaz Kılıç Van Haber Gazetesi'ne açıklamada bulunarak, "İnanıyorum ki insanlar, mevcut durumdan sıkılarak, bıkarak bizi tercih edeceklerdir. 31 Mart günü hizmet zaferi kazanacağımıza inancım tam."dedi.

"GERÇEK BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI KAZANDIRMAK İSTİYORUZ"

3 Parti 1 ilçede ittifak kurtularak desteklediği Van İpekyolu Belediye Başkan Adayı Yılmaz Kılıç,"Bu seçimin öncelikle şehrimiz için, şehrimizin geleceği için olması temennisiyle başlamak isterim. Çocuklarımıza, gençlerimize sosyal, ekonomik, ve kültürel olarak yeni bir şehir imarı için niyetleniyoruz. Amacımız tamamen bu şehirde belediyecilik anlayışını ve yıllardır eksik kalan hizmetleri sunmak. Şehrimize yeni bir farklılık, gerçek bir belediyecilik anlayışı kazandırmak istiyoruz."diyerek konuşmalarına devam etti.

"HALKA HİZMET ETMEK AMACIYLA BURADAYIM"

"Eğer biz seçilirsek, bu kentte gerçek bir şehircilik kimliği kazanacak. Şu an büyükşehir olabiliriz ama hala şehir olabilmiş değiliz; adeta bir kasaba hayatı sürüyoruz. Hedefimiz, insanlarımıza büyük bir metropol kent sunmak. Geçmişimiz, geleceğimizin teminatıdır. 20 yıllık bir belediyecilik geçmişimle, halkıma hizmet etmek amacıyla buradayım."dedi.

"31 MART GÜNÜ HİZMET ZAFERİ KAZANACAĞIMIZA İNANCIM TAM"

"Bir arkadaşımızın sorduğu, 'Yeni başladınız mı?' sorusuna 'Hayır' dedim. Ben hep sahadayım, sürekli çalışıyorum. 28 yıldır bu memleket, bu kent için siyasi mücadele veriyorum. Bu şehri seviyorum ve insanlarını seviyorum. Allah'ın izniyle bu şehre hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız. İnanıyorum ki insanlar, mevcut durumdan sıkılarak, bıkarak bizi tercih edeceklerdir. 31 Mart günü hizmet zaferi kazanacağımıza inancım tam."diyerek konuşmalarını noktaladı.

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber

Van vanhaber Belediye