Van İpekyolu'nda dikkat çeken meclis adayı

TAKİP ET

Türkiye'deki yerel seçimler için partiler, dün YSK'ya resmi listelerini sundu. İlk sırada kontenjan adayı olarak Gökhan Hanoğlu'nun ismi dikkat çekti.

Türkiye 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere hazırlanırken partiler dün itibariyle YSK’ya resmi listeleri ile beyanlarını sundu. Kontenjan birinci sırada bulunan Gökhan Hanoğlu'nun ismi dikkatleri çekti.

Geçen yıl Kasım ayından bu yana aday belirleme sürecini devam ettiren Ak Parti, Türkiye genelindeki tüm aday belirleme işlemlerini tamamladı. Büyükşehir adaylarını açıkladıktan sonra il ve ilçe belediye başkanlarını duyuran parti, dün itibariyle YSK'ya belediye meclis üyelerinin aday listesini sundu.

Van'da da haftalar süren çalışmaların ardından ilçe başkanlıkları meclis üyeliği aday listelerini tamamlayıp ilan etti. Bu listeler arasında özellikle İpekyolu ilçesindeki siyasetçiler dikkat çekti. Van'ın en büyük ilçesi olan İpekyolu'nda asil listede tanınan iş insanları, siyasetçiler ve STK temsilcileri yer aldı. Kontenjan listesinde ise uzun yıllardır partide siyaset yapan iş insanı ve siyasetçi Gökhan Hanoğlu ilk sırada yer aldı. Hanoğlu'nun adaylığı sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, kendisine yüzlerce tebrik mesajı gönderildi.

Van - Van Haber - Van Gazetesi - vanhaber - Wan

Van Meclis vanhaber