Van İpekyolu'nda İddialı Bağımsız Adayı

TAKİP ET

Van İpekyolu Belediyesi bağımsız başkan adayı Muammer Takış, seçime iddialı başladı.

Van ilinde seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte aday adayları ve bağımsız adaylar Van Haber gündemlerine düşmeye başladı. İpekyolu belediyesi bağımsız adayı Muammer Takıs, 350 binlik nüfusa sahip ilçede iyi hizmetler getireceklerini 150 kişilik ekiple çalışmalarını yürüteceklerini basına aktararak seçime iddialı başladı.

Feqîyê Teyran Kültür Sanat Spor Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Van İpekyolu Bağımsız Belediye Başkan Adayı Muammer Takıs, yerel ve ulusal basınla bir araya geldi.

Van İpekyolu Bağımsız Belediye Başkan Adayı Muammer Takıs, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1961 Dünya Gazeteciler Günü'nden sonra fikir özgürlüklerinin önünün açıldığını belirtti. İlçenin 3. kez seçime gireceğini ve 2 parti arasında sıkışan bir durumda olduğunu ifade etti. Takıs, 10 yıllık belediyecilik geçmişine vurgu yaparak bağımsız aday olduğunu açıkladı. Adaylık sürecinde 150 kişilik bir çalışma ekibi ile toplum yararına yapılan çalışmaları kurumsallaştırmayı hedeflediklerini belirtti.

Muammer Takıs, Van İpekyolu ilçesinde bağımsız belediye başkan adaylığını açıklarken, önemli açıklamalarda bulundu.

Van İpekyolu Bağımsız Belediye Başkan Adayı Muammer Takıs, “1961 Dünya Gazeteciler Günü ilanından sonra fikir özgürlükleri önünü açmak üzere günümüze kadar uzanan bir süreç yaşandı. Geçmiş tarihlerde, şu ana kadar olan günler içinde, siz gazetecilerin memleket üzerindeki emeği bugüne kadar taşındı. Şehrin vizyon ve misyonunu belirleyen temel taşlar, hiç şüphesiz, siz gazetecilerdiniz. İpekyolu sınırları içerisinde, yaklaşık 350 bin nüfusa sahip bir ilçede, 3. kez seçime katılıyoruz. 3 seçimdir, 2 parti arasında sıkışıp kalan bir ilçeden bahsediyoruz. Türkiye'nin 34 ilinden büyük olan bu ilçede, adaylığımı açmadan önce 10 yıllık bir belediyecilik geçmişim var. Bu deneyimleri göz önüne alarak bu yola çıktım. Bu dönemde bağımsız aday olma kararı aldık ve 150 kişilik bir çalışma ekibimizle birlikte, geçmişte toplum yararına yaptığımız çalışmaları artık kurumsal bir şekilde bağımsız sürecimizde devam ettireceğiz” dedi.

Van Gazetesi – Van Haber - vanhaber

Van Van Haber Muammer Takıs Bağımsız İpekyolu