Berge, çözüm için çağrıda bulundu

TAKİP ET

Van İpekyolu'nda kent planlama ve imar sorunlarına dikkat çeken Ak Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge, çözüm için çağrıda bulundu.

Van ili İpekyolu ilçesinde seçim heyecanı başladı. İmar ve seçim hakkında açıklamada bulunan Başkan Berge, Van Haber Gazetesi'ne önemli açıklamalarda bulundu.

VAN'IN 4 MAHALLESİNE ÖNEMLİ VURGU

Ak Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge, şehrin imar ve kentleşme sorunlarına ilişkin önemli bir açıklamada bulundu. Berge, şehrin dört ana caddesinin etrafında sıkışmış bir yapıya sahip olduğunu belirterek, özellikle Serhat Mahallesi, Şerefiye Mahallesi, Yalımerez, Karşıyaka ve Bostaniçi gibi bölgelerin kent planlamasının gözden geçirilmesi gerektiğini vurguladı.

"VATANDAŞ, SANDIĞA GİTSİN"

Berge, şehirdeki imar potansiyelinin değerlendirilmesi ve marka bir şehir haline getirilmesi için yapılacak çalışmalara destek vereceklerini ifade etti. Ayrıca, vatandaşların seçim zamanlarında sandığa giderek doğru tercihlerde bulunmaları gerektiğini ve Ak Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı olarak kendisinin bu süreci başarıyla yöneteceğini belirtti.

"ŞEHİRDEKİ İMAR VE KENTLEŞME KONULARI"

Kentteki kalkınma ve gelecek vizyonu için birlikte hareket etme çağrısı yapan Berge, yerel yönetimlerin şehrin sorunlarına etkin çözümler üretmesi gerektiğini vurguladı. Berge'nin açıklamaları, şehirdeki imar ve kentleşme konularında kamuoyunun dikkatini çekti.

"YEREL KALKINMA BİZLERLE OLUR"

Van İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge,"Van İpekyolu'nda oturan vatandaşlarıma ricam şudur. Lütfen işi ehline emanet etsinler. Van'ımız, gerçekten hak ettiği noktada değil. Biliyorsunuz bizim şimdi işte A'dan Z'ye konuşacak çok şey var aslında da, ben size bir özet geçeyim. Şehrimiz dört caddeye sıkışmış. İki nisan, Maraş, Cumhuriyet, İskele Caddesi gibi dört caddemiz var. Van imar olarak yapılanması çok güzel olan imkanlara sahip. Bizim özellikle bununla ilgili Serhat Mahallesi, Şerefiye Mahallesi, Yalımerez, Karşıyaka, Bostaniçi'ne kadar giden bütün mahallerimiz var.

Vali Mithat Bey ve Yedi kilise, Şuşaniz dediğimiz Kevenli TOKİ altı. Buralarda çok güzel imar yapılanmasıyla Van'ımızı biz marka bir şehir haline getirebiliriz. Bu da seçmenlerimizin elinde olan bir şey. Seçmenlerimizden ricam şudur. Zaten şu an benim belirttiğim mahallerimize 14 katlı üstü imar verilebilir. Çünkü biliyorsunuz, 2 Nisan 10 -15 kilometrede kum çıkıyor, su çıkıyor. Orada 10 kat binalar var. Ki burası dağlık bölge dediğim bölge. Biz buralara on dört, on beş kat ruhsata vererek yeni bir şehir, marka bir şehir oluşturabiliriz. Bununla ilgili seçmenime ricam budur. Lütfen herkes sandığa gelsin. Lütfen artık ideoloji değil de şehri düşünelim, kentli olanın kenti düşünelim, vanımızı düşünelim, yerini düşünelim. Yerel kalkınma bizlerle olur. Seçmenin sandığa gidip seçmeni seçmeni destekleyecek partilerle olur. Bununla ilgi olarak ben bu memleketin bir bireyi olarak, kendin kalkınması için elimden geleni yapacağım. Benim tek istediğim Ak Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge'yi unutmasınlar..."dedi.

Van - Van Gazetesi - Van Haber - Wan Haber - vanhaber - Wan

Van Berge vanhaber Wan Haber Çözüm İpekyolu