Van Şehitler Parkında Bomba Paniği! Patlama sesi vatandaşı uyandırdı

TAKİP ET

Van'ın İskele caddesi İpekyolu ilçesine bağlı Selimbey mahallesinde boş tarlada bomba paniği yaşandı.

Son dakika vanhaber - Olay, bugün 2.30’da gece saatlerinde Van’ın İpekyolu ilçesi Selimbey mahallesinde meydana geldi. Gece saatlerinde patlama sesi ile halk uyandı.

İddiaya göre; Gece saatlerinde evlerinden çıkan vatandaşlar olayın ne olduğunu öğrenmek için bir araya geldi. Patlamanın ne olduğunu öğrenmek için Van il Emniyet müdürlüğü ekiplerini arayarak olay yerine çağrıldı. Olay yerine gelen emniyet ekipleri incelemeler ardından parkta bulunan kameranın çalışmadığını ifade etti.

Van Haber Gazetesi muhabirine açıklamada bulunan H.A. adlı şahıs: “Gece 2.30 sularında oturma odasında normal oturup dinlenirken bir anda içeriye ışık vurdu. İçerisi bembeyaz oldu. Daha sonra büyük bir patlama sesi geldi. O telaşla hemen cama koştum. Dışarı baktığımda yerden havaya yükselen ateş saçmaları ve duman olduğunu gördüm. Daha sonra olayın ne olduğunu idrak edemedim.

Saklanarak camdan bir müddet bekledim ve sonrasında mahallelinin olay yerine gittiğini görünce dışarı çıktım. Mahalleli ile durumu tartıştık ama herkes bir şeyler söyledi ama ortada tam net bilgi yoktu.

Ardından polis ekiplerini arayarak olay yerine geldiler ve onlara bilgi vererek gördüklerimi ifade ettim. Polis memurlarına mobese kameraları gösterdiğimde onların çalışmadığını ifade etti. Olay yerinde birkaç saat durduktan sonra evlerimize dağıldık. Bu konu hakkında çok korktuk.”dedi.

Van Gazetesi – Van haber – vanhaber – haber
Özel haber: Haktan Aydın
 

Van vanhaber haber bomba emniyet Van haber Emniyet İskele Van Gazetesi