VAN İSKELE CADDESİNE YENİ PROJE ŞART!

TAKİP ET

İskele Caddesine yapılan yeni çalışmalar caddeye yeni ve modern görünüm kattı. Çalışmaların karayollarından sonra devam etmemesi hem görüntü olarak hemde ihtiyaç olarak projenin devam etmemesi yönünden konuşmaları ve istekleri de beraberinde getirdi.



VAN GAZETESİ/ ÖZEL HABER
HABER: SEVDA YETKİN



Türkiye'nin en uzun caddelerinden biri olan 7 kilometre uzunluğa sahip Van'daki İskele Caddesi, 04.12.2018'de yapılan düzenlemelerle prestij caddesine dönüştürülerek çift yönlü olarak hizmete açılmıştı. 
Van şehir merkezi ile Van Gölü'nü birleştiren İskele Caddesi, Beşyol Meydanı ile Karayolları Kavşağı arasında yapılan yenileme çalışmaları sonucunda; ışıklandırma, ağaçlandırma ve kaldırım çalışmalarıyla iskele caddesi yeni bir prestij caddesi haline getirildi.Eski aydınlatma direkleri sökülerek yerine daha şık, az maliyetli, ekonomik aydınlatma direkleri takıldı. Üç kısımdan oluşacak aydınlatma sistemiyle ana cadde, kaldırımlar, orta refüj ışıl ışıl bir görünüme kavuştu. Düşük maliyetli, dayanıksız ve yıllardır kendi haline bırakılmış kaldırımlar sökülerek yerine hava koşullarına dayanıklı bazalt, granit kaldırımlar döşendi. Yine engelliler içinde kaldırımlar standarda uygun dizayn edildi. Fakat İskele caddesine yapılan bu güzel çalışmaların Karayollarından sonra devam etmemesi, bu caddenin estetik görünümünün bir bütünlük içinde incelenmesine müsaade etmiyor. İskele sakinlerinin yetkili merciiler tarafından Karayollarından Van Gölü'ne kadar uzanan yolun da işlemden geçmesini talep ediyor. 

VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER 2020-OCAK
HABER: SEVDA YETKİN
TASARIM: NURAY KAÇMAZ
WEB SEO: TAHİR ÇİÇEK





VAN İSKELE CADDESİ 7KM'DEN SONRA...
BU PROJE VAN İÇİN YAPILMALI
van gazetesi, van haberleri, iskele caddesi, van haber gazetesi, son dakika van, iskele caddesi sorunu,van son
dakika haberleri

van İskele caddesİne yenİ proje Şart! van gazetesİ van İskele caddesİ 7kmden sonra... bu proje van İÇİn yapilmali van gazetesi van haberleri iskele caddesi van haber gazetesi son dakika van iskele caddesi sorunu van son dakika haberleri Özel haber İskele