Van jandarma, 57 olayın faillerini ve 6 dolandırıcı tespiti etti

TAKİP ET

Van'da Jandarma kasten öldürme, kasten yaralama, tehdit, mala zarar verme, dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarının işlendiği toplam 57 olayı aydınlattı.

Van'da Jandarma üstü kapatılmaya çalışılan olayları gün yüzüne çıkartılarak detayları sonuçlanmayan olayları inceleyerek 57 olayı aydınlığa kavuşturdu. İşte o detaylar Van Gazetesi Haber 'de.

Van Valiliğinden gelen yazılı bilgiye göre: Van İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir. İl Jandarma Komutanlığı, 1-18 Kasım tarihleri arasında kasten öldürme, kasten yaralama, tehdit, mala zarar verme, dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarının işlendiği *toplam 57 olayı* aydınlattı.

Delil niteliği taşıyabilecek her türlü iz ve emareyi titizlikle muhafaza ederek incelenmek üzere ilgili laboratuvarlara gönderen İl Jandarma Komutanlığı, çalışmalar neticesinde, (2) kasten öldürme, (4) kasten yaralama, (5) tehdit, (9) mala zarar verme, (31) hırsızlık ve (6) dolandırıcılık olayının faillerini belirledi.

Van Haber 

Van Haber Haber Jandarma Dolandırıcı Emniyet Van Van Gazetesi