Dem Partisi Van'da Atak Yaptı

TAKİP ET

Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal, atak yaparak halk ve STK ziyaretlerinde kentin sorunlarını çözecekleri konular ele alındı.

Van ilinde siyasi partiler, hızla çalışmalara devam ediyor... Seçime günler kala siyasi partiler, STK ziyaretleri, esnaf ve halk toplantıları yapmaya devam ederek atak yaptı.

Ziyaret edilen STK'lar şöyle: Lokantacılar, Fırıncılar, Pastaneciler, Tatlıcılar ve Kasaplar Odası, Bedensel Engelliler Spor Kulübü, İnşaat Mühendisleri Odası, TMMOB, DİSK Emekli Sen.

VAN'DA DEM PARTİSİ TÜRKÜLERLE KARŞILANDI

STK tarafından ilgiyle karşılanan DEM Parti ve adaylarına en renkli karşılama ise; Engelliler Spor Kulübü tarafından oldu. Kulüb, DEM Parti'yi türkülerle karşıladı. Ziyaretlerde konuşan Abdullah Zeydan, "Yerel demokrasinin güçlenmesinden yanayız, bu çerçevede kentimizdeki STK'lar bizim için çok önemli. Biz bu kenti birlikte yönetmek istiyoruz. Kentin tüm sorunlarını, kentin dinamikleriyle birlikte ortadan kaldırma hedefindeyiz" dedi.

İl Eşbaşkanı Veysi Dilekçi, Milletvekili Gülcan Kaçmaz Sağyiğit, Büyükşehir Belediye Eşbaşkan Adayı Abdullah Zeydan ve beraberindeki parti yöneticileri kentin önemli Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ziyaret gerçekleştirdi.

Van - Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber - Wan