Van Milletvekili Kayatürk Mevcut Belediye başkanlarına yeşil ışık mı yaktı?

TAKİP ET

Van Milletvekili Burhan Kayatürk,"Mutlaka halkın istediği adaylar ve burada insanları bir araya getirebilecek adaylar... Bu mevcut belediye başkanlarımız olabilir..."dedi.

Van Gürpınar Belediyesi tarafından 4 buçuk yıl içerisinde hayata geçirilen projelerin tanıtıldığı program 30.10.2023 (Pazartesi) günü saat 10:00'da Gürpınar Kültür Merkezinde gerçekleşen Cumhuriyetin 100. yılında Gürpınar’a 100 Kalıcı Eser Tanıtım Programda konuşan Van Milletvekili Burhan Kayatürk,"Van'ın 3 tane metropol ilçesi var. 4. metropol ilçesi Gürpınar'dır ve çok hızlı bir şekilde büyüyecek. Ben burada yaşamanın da artık zor değil. İyi bir şans olacağına inanıyorum. Bu duygu ve düşünceler içerisinde hem Gürpınar belediye başkanımızın çalışmalarını hem belediye başkanlarını ve çalışmalarını tebrik ediyorum. Onlara başarılar diliyorum. Biz iki milletvekili canla başlaman Van için uğraşıyoruz."dedi.

"13 BELEDİYEYİ ALMAK İÇİN ÇOK BÜYÜK ÇABA ORTAYA KOYACAĞIZ"

"İl başkanımız ve teşkilatlarımız yine her tarafta koşturuyorlar. Biz önümüzdeki dönem Allah'ın izniyle Van Büyükşehir Belediyesi dahil olmak üzere 13 belediyenin tamamını almak için çok büyük bir çaba ortaya koyacağız. Halkımızın da bize takdirini görüyoruz. Bize ilgi ve alakasını görüyoruz. En önemlisi umudun bizde olduğunu halkımız kabul ediyor ve bize bunu sık sık dile getiriyor."

"HALKIMIZLA ÇOK NET BİR ŞEKİLDE KONTAK HALİNDE OLACAĞIZ"

"Kılık kırk yararak belediye başkan adaylarımızı ortaya koyacağız. Genel merkezimizin "Ankara'da sadece işte Ahmet, Mehmet, Süleyman, Ayşe, Fatma belediye başkanı adayı oldu." diyeceklerini biz bu dönem beklemiyoruz. Bu dönem halkımızla çok net bir şekilde kontakta olacağız. Halkın istediği adayların ortaya konulması için biz de canımızı dişimize takacağız."

"MEVCUT ADAYLARDA OLABİLİR"

"Mutlaka halkın istediği adaylar ve burada insanları bir araya getirebilecek adaylar... Bu mevcut belediye başkanlarımız olabilir... Güzel çalışmalar yapıyor ve yeni alanımıza katılmak isteyen arkadaşlarımız olsun. Bizim hedefimiz hizmetin en iyisini haline getirmek yeni yüzyılda Türkiye yüzyılı nasıl Türkiye için Türkiye'nin yüz yeri olacaksa aynı şekilde Gürpınar'ın da Van'ın da yüz yılı olsun diyoruz. Çok önemli projeleri takip edeceğiz."dedi.

Van Gazetesi - Van haber - vanhaber

Van Belediye vanhaber