Van Muradiye halkı, yetkililere seslendi

TAKİP ET

Vatandaşlar, Van ili Muradiye ilçesi devlet hastanesi önünde oluşan su birikintisi hakkında yetkililere seslendi.

Van Muradiye ilçesi Yenişehir Mahallesi, Emniyet caddesinde bulunan Muradiye Devlet Hastanesi önünde oluşan su birikintisi oluştu. İlçe halkı, hastane giriş ve çıkışlarda sıkıntı yaşadıklarını vurguladı.

"ALTYAPI SORUNUMUZ DEVAM EDİYOR"

Vatandaş,"Muradiye ilçesindeki hastanenin önünde oluşan su birikintisi nedeniyle, hastane giriş ve çıkışlarında büyük sıkıntı yaşıyoruz. Yağmur sonrası Emniyet Caddesi'nin alt yapı sorunu nedeniyle su birikti ve bu durum hastane önünde engel oluşturdu. Yetkililerden bir an önce bu sorunun çözülmesini ve benzer durumların tekrarlanmaması için önlemlerin alınmasını talep ediyoruz. Bu durum özellikle hasta ve hasta yakınları için ciddi bir problem oluşturuyor."dedi.

"KALICI BİR ÇÖZÜM İSTİYORUZ"

Vatandaş, "Muradiye Devlet Hastanesi'nin önünde oluşan su birikintisi, bizler için gerçekten can sıkıcı bir durum. Yağışlı havalarda sürekli olarak karşılaştığımız bu sorun, hastane ziyaretlerimizi zorlaştırıyor. Engelli yakınlarıyla gelmek zorunda olanlar, bu su birikintisi nedeniyle ekstra zorluklar yaşamakta. Yetkililerin bu soruna kalıcı bir çözüm bulmasını ve vatandaşların sağlık hizmetlerine daha rahat erişebilmesini umuyoruz."dedi 

"HASTA YAKINLARI ZOR ANLAR YAŞIYOR"

Vatandaş, "Muradiye ilçesi Yenişehir Mahallesi'nde bulunan Muradiye Devlet Hastanesi'nin önünde sık sık oluşan su birikintisi nedeniyle ilçe halkı olarak ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Bu durum, hastane giriş ve çıkışlarını engelleyerek hasta ve hasta yakınlarının sağlık hizmetlerine erişimini zorlaştırmaktadır."dedi.

"MURADİYE BELEDİYESİ'DEN İSTEDİĞİMİZ"

Muradiye'li vatandaş, "Bu sorunun çözümü için Muradiye Belediyesi ve ilgili yetkililerden destek talep ediyoruz. Alt yapı sorunlarının giderilmesi ve su birikintisinin önlenmesi için gerekli çalışmaların bir an önce başlatılmasını rica ediyoruz. Ayrıca, benzer sorunların tekrarlanmaması için uzun vadeli çözümler üretilmesini talep ediyoruz. Sağlık hizmetlerine erişimin kolaylaştırılması ve ilçe halkının yaşam kalitesinin artırılması adına desteğinizi bekliyoruz. Bunun yanı sıra; Van Gazetesi ve Van Haber ekibine teşekkür ederiz."dedi.


Van - Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber - wan - Muradiye - Muradiye Haber - Muradiye Haberleri - Van Muradiye Haberleri - Haber Muradiye

Van Muradiye vanhaber