Van Mutfak ve Gurme Fuarına Destekler, Gündeme Damga Vuruyor

TAKİP ET

15-17 Eylül 2023 tarihinde gerçekleşecek olan "Van Mutfak ve Gurme Fuarı" hakkında sosyal medya ve tanıtım çalışmaları gündeme damga vurdu.

Van Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde düzenlenen ve İpekyolu Fuarcılık tarafından organize edilen "Van Mutfak ve Gurme Fuarı"na sosyal medya hesaplarından iş insanları, STK, basın mensupları ve halk tarafından büyük destek gelmeye başladı.

Van Haber Gazetesi (Özel)

TAKVA,"BU HİKAYE SİZİN!"
Sosyal medya hesabında paylaşım yapan Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva,"Altın madalyalı Keledoş, dünyaca ünlü Van kahvaltısı, Norduz mutfağı, Sirmo, Kereng, Catır ile tescilli enfes Otlu Peynir ile Van, dünya gastronomi ligine kapı aralıyor!
VanTso ve paydaşları ilk kez şehrin mutfak kültürünü sahipleniyor ve marka haline getiriyor.

Bu hikaye sizin!

Gastronomi; yemek sanatı olarak dünyada yeni bir tutku, yeni bir trend ile Turizm alanında önemli bir açılım yaratmıştır. Şehrimizin zengin gastronomisini, mutfağını ilk kez sahneliyor, dünyaya tanıtıyoruz. Sahiplenin, büyütün, fark yaratın!"dedi.

ÇELİKTAŞ,"GEÇ KALMAYIN!"
VAN TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş,"Vay ben görmedim,vay ben duymadım demeyelim! ‘’Van Mutfak Gurme Fuarı" bu yıl 15-17 Eylül tarihlerinde düzenlenecek. Yerinizi almak için geç kalmayın!"

AVCI,"HALKIMIZ DAVETLİDİR"
Van TSO meclis başkanı Turan Avcı, "Gastronomide yeni bir dönem! Van kültürü ve bölgemin ilkleri... VAN TSO öncülüğünde 15 Eylül‘de saat 14:00’te açılışı yapılacak, Van mutfak ve gurme Fuarınada yerinizi almayı unutmayın. Bütün halkımız davetlidir."

AKSAN,"TEBRİKLER VAN!"
Gazeteci Cengiz Aksan,"Sonuç alma ve katma değer oluşturma odaklı fuar böyle olur! İçerik net, konu sade, adı içeriğile aynı, her alana girip birçok alanda eksik kalmaktansa tek konuya odaklanıp enerjiyi ona harcamak sonuç alma açısından çok daha yerinde.Tebrikler VAN"dedi.

ÇELİK,"DESTEK OLMAK HEPİMİZİN GÖREVİDİR"
Doğan Çelik,"Kentimize has birbirinden lezzetli yöresel yemeklerimizin tanıtımına dönük yürütülen bu tür kıymetli çalışmalara köstek değil, destek olmak hepimizin görevidir."dedi.

YETKİN,"DAVET EDİYORUZ"
Tubittum Dergisi İmtiyaz Sahibi Hikmetullah Yetkin," Memleketin en büyük başarısı bir çok alanda sorunları çözmek değildir. Bir konu üzerinden gidilerek bütün konuları çözmektir. Van Mutfak ve Gurme Fuarını düzenleyen ve organize eden herkese teşekkür ederiz. Van ilinde önemli ve ilk olacak olan bu fuarda yüzlerce ürün sergilenecektir. Türkiye'nin diğer illerini Van iline davet ediyoruz. Birlikte büyük aileyiz ve birlikte güçlüyüz."dedi.

Van Haber - Van Gazetesi - vanhaber - Van haberleri

Van Mutfak Gurme Fuar Van vanhaber van haberleri