Van onlarla ağladı – Bunu yapanlara en büyük ceza verilmeli

TAKİP ET

Van Gölü'nde batan teknede yürekleri dağlayan trajik olay yaşandı.

Van’ gölünde 27 Haziran’da yabancı uyruklu kişileri taşıyan teknenin batması ardından cesetler art arda çıkarıldı. Bunun üzerine Van halkı tepkisini paylaştı.

Van Gazetesi – Özel haber – Ayla Gündüz

Van’ın Gevaş ilçesinden kaçak göçmenleri taşıyan teknenin batması sonucu can pazarı yaşandı. Cesetler uzman ekipler tarafından bir bir çıkartılıyor… Şuana kadar 56 yabancı uyruklu ceset çıkarıldı. Aralarında çocuklarında olduğu bildirildi. Bunun üzerine Van halkı bu durumun kabul edilemeyeceğini ifade etti.
 
Sait Değirmen, “ Bir Vanlı olarak, bunu yapanlara en ağır cezanın verilemesini istiyoruz. Ceset çıktıkça yüreklerimiz dağlanıyor. Acaba ne umutla Van’a geldiler? Vanlı olarak, burum kabul edilemez. Van adeta kan gölüne döndü. Bu konuda yetkili birimler, gece gündüz çalışmalarına devam ediyor… Rabbim bir daha bu durumu memleketimize yaşatmasın. Bunu yapanlara en ağır cezai işlemlerin verilmesini istiyoruz.”dedi.
Mustafa Duran, “ Van gölünde batan gemide can pazarının olduğu apaçık ortadadır. Van Gölü'nde 27 Haziran'da kaçak göçmenleri taşırken batan tekneden 2 kişinin daha cesedine ulaşılması ve hayatını kaybedenlerin sayısı 56'ya yükselmesi bizleri ve Van halkını derinden üzmüştür. Bu durumun bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz. Ölen kişilere Allah’tan rahmet diliyoruz.”dedi.
 
Van Gazetesi © 2020 – Özel Haber, batan tekne, van gölü, van gülünde batan tekne, van haber, van haberleri, son dakika van,van’da tekne, van’da batan tekne, son dakika tekne haberleri, van can kaybı, van tekne haberleri, van yabancı uyruklu, van, 56 ceset,
 
Ayrıntıları buradan okuyabilirsiniz:
 

özel haber batan tekne van gölü van gülünde batan tekne van haber van haberleri son dakika van van’da tekne van’da batan tekne son dakika tekne haberleri van can kaybı van tekne haberleri van yabancı uyruklu van 56 ceset