VAN SAĞLIK İL MÜDÜRÜNDEN BİR AÇIKLAMA DAHA GELDİ – SOSYAL MEDYADA…

TAKİP ET

Van Gazetesi - Van Haber - İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 'Konu ile ilgili gelişmeler yetkili makamlarımızca gerek görüldüğü anda tüm kamuoyu ile paylaşılmakta. Salgına yönelik çalışmalarımız titizlikle ve hassasiyetle devam etmekte."dedi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi: "İletişim ve internet teknolojilerinde yaşanan gelişmeler, sosyal medya kullanımı yoluyla bireylerin eğilimlerini de etkiliyor. Bu durumun yansımalarının sağlık hizmetlerinde görülmeye başlanması ile birlikte konunun farklı boyutlara taşınmakta. Medya kuruluşlarımızın, medya mensuplarımızın ve tüm vatandaşlarımızın Sağlık Bakanlığımızın verdiği bilgileri dikkate almaları, bunun dışında konu ile alakalı yapılan açıklamalara ya da ortaya atılan iddialara itibar etmemeleri önemle rica olunur. Konu ile ilgili gelişmeler yetkili makamlarımızca gerek görüldüğü anda tüm kamuoyu ile paylaşılmakta. Salgına yönelik çalışmalarımız titizlikle ve hassasiyetle devam etmekte."dedi.
 
VAN GAZETESİ
0544 409 0328
 

van saĞlik İl mÜdÜrÜnden bİr aÇiklama daha geldİ van haber vanhaberleri van gazetesi son dakika sosyal medya van sağlık müdürü korona