Van Sağlık il müdüründen ivedi uyarı! Van tehlikede…

TAKİP ET

Van Sağlık il müdürü Doç. Dr. Sünnetçioğlu, Van'ın bazı mahallerinde koronavirüs vakaların olması ve bu vakaların sizin mahallenizde de olabileceğini, gerek yerlerden bilgi alınması gerektiğini açıkladı.

Van Sağlık il müdürü Doç. Dr. Sünnetçioğlu, Van’ın bazı mahallerinde koronavirüs vakaların olması ve bu vakaların sizin mahallenizde de olabileceğini, gerek yerlerden bilgi alınması gerektiğini açıkladı.

Van’da bazı mahalleler karantinaya alındı

Doç. Dr. Sünnetçioğlu, “İhlallerin önlenmesi için kurallara uyulması gerektiğini Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu'nun önerileri doğrultusunda alınan bazı kararların uygulanmasında kendilerine ve sevdiklerine fayda sağlayacağını belirtmek isterim. Bu kapsamda karantina kurallarına uyulmasını istiyoruz uyulmadığı takdirde bu vatandaşlarımızı da 'Birbiriyle bağlantısı olan kişilerle birlikte karantina kapsamına alınmakta olduğunu hatırlatmak isterim.

MİSAFİR KABUL ETMEYİN!

Koronavirüs vakalarının görüldüğü Van’ın birçok mahallesi karantinaya alınırken, sokak ve caddelerde dolaşan Emniyet göçlerimizde vatandaşları evlerine dönmeleri konusunda uyarıyor ve ikinci bir uyarıya kadar evlerinden çıkmamaları ya da evlerine misafir kabul etmemeleri konusunda maske takmalarını ve sosyal mesafeyi kurumaları yönünde anonslar yapmakta. Ayrıca, bilgi kirliliği yaratarak bazı sosyal medya hesaplarında yapılan açıklamaları dikkate almamalarını Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu'nun önerileri doğrultusunda bilgilendirmeler yapıldığını ve bu anlamda hareket etmeleri gerekir”dedi.

HAYATİ İHTİYAÇ OLMADAN EVDEN ÇIKMAYIN!

Doç.Dr.Sünnetçioğlu,"Değerli hemşerilerimiz bazı mahallelerimizde koronavirüs vakası çıkmıştır. Kendinizi ve sevdiklerinizi korumak adına ikinci bir uyarıya kadar lütfen hayati bir ihtiyaç olmadıkça evinizden dışarı çıkmayınız. Komşularınızı ziyarete gitmeyiniz, ziyaret taleplerini kabul etmeyiniz" dedi.

VAN GAZETESİ – 0544 409 0328
 

van sağlık il müdüründen ivedi uyarı van son dakika sağlık il müdürü doç. dr. sünnetçioğlu van’ın bazı mahallerinde koronavirüs mİsafİr kabul etmeyİn! van’da bazı mahalleler karantinaya alındı komşularınızı ziyarete gitmeyiniz ziyaret taleplerini kabul et