Van Sosyal Medya Derneği'nden 'Uçak Seferleri' açıklaması…

TAKİP ET

Van Sosyal Medya Derneği, kentteki hava ulaşımıyla ilgili yaşanan sıkıntılara ilişkin yazılı açıklama yaptı.Van Sosyal Medya Derneği, kentte uzun süredir gündemde yer alan uçak seferlerinin kısıtlı kalması ve akabinde yaşanan yüksek bilet fiyatlarıyla vatandaşın yaşadıkları problemler ilgili açıklama yaptı.

Van Haber - Van Sosyal Medya Derneği, kentte uzun süredir gündemde yer alan uçak seferlerinin kısıtlı kalması ve akabinde yaşanan yüksek bilet fiyatlarıyla vatandaşın yaşadıkları problemler ilgili açıklama yaptı.

Yapılan yazılı açıklamada; kentin sorunlarını dile getirmek ve kentin güzelliklerini tanıtmak için kurulan bir dernek olduklarının altını çizerken, halkın sesi olmaya devam edeceklerinin belirtti. Yapılan açıklamada Dernek Başkanı Yakup Şen,ŞEN: 

FİYATLAR AŞAĞI ÇEKİLSİN, SEFER SAYILARI ARTTIRILSIN

Van Sosyal Medya Derneği yapılan açıklamada; kentin sorunlarını dile getirmek ve kentin güzelliklerini tanıtmak için kurulan dernek, halkın sesi olmaya devam edeceğini, uzun zamandır devam eden kentin kanayan yarası olan uçak biletlerinin fiyatları turizm konusunda deyim yerindeyse set oluşturduğunun altı çizildi: “Kış turizmi için sezonun açılması ile birlikte bilet fiyatları gün geçtikçe artmaktadır. Bu konuda bizim tek isteğimiz fiyatların aşağı çekilmesi ve seferlerin artırılmasıdır. Umuyoruz ki bu durum en kısa zamanda çözülür. Van milletvekillerinin ve sayın valimiz Mehmet Emin Bilmez'in bu konuya hassasiyet göstereceklerini bekliyoruz” dedi.

“BU HALK, BU KENT EN İYİSİNİ HAK EDİYOR”

Açıklamanın devamında ise sosyal medya da uluşturdukları etiketle sorunun takipçisi olacaklarını ifade ederek son olarak şu ifadelere yer verildi: “Van’ın sorunları çözüme ulaşana dek bu tür çalışmalar yani Türkiye gündemine girmek için başlattığımız #UçakBiletFiyatları gibi çalışmalarımız sürekli olarak devam edecektir. Halkın sesine duyarsız kalmamak gerekir bu halk bu kent en iyisini hak ediyor”

van uçak biletleri van haber açıklama yakup şen van sosyal medya derneği van gündemi uçak bilet fiyatları van da uçak seferleri van gazetesi son dakika van twitter van turizmi bilet fiyatlarına sitem van da uçak bilet fiyatları indirilsin van da uçak sefe