Van Sözleşmeli Hizmetli alımına ilişkin sınavın nihai başarı listesi

TAKİP ET

Van Adalet bakanlığı Sözleşmeli Hizmetli alımına ilişkin sınavın nihai başarı listesi açıklandı.

Van Adalet Bakanlığından açıklama: Sözleşmeli Hizmetli alımına ilişkin sınavın nihai başarı listesi Mahkememizin internet sitesinde açıklandı. Başarılı olan adayların istenen belgeleri 15 gün içerisinde Mahkememiz Adalet Komisyonu Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir."denildi.

 

T.C.
VAN 
BÖLGE ADLİYE MAHKEMESİ 
ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI'NDAN


        Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 01.03.2022 tarih ve E-32992892-4089/5811 sayılı yazısı ile 7(Yedi ) Sözleşmeli (4/B) Hizmetli alımına ilişkin Komisyon Başkanlığımıza sınav izni verilmiş olup, 23.05.2022 tarihinde yapılan sözleşmeli Hizmetli sözlü sınavında başarılı olan adayların aşağıda belirtilen belgeleri ilan tarihinden itibaren en geç 15 gün içerisinde komisyonumuz kalemine Van ilinde olanların BİZZAT teslim etmeleri, il dışında olanların ise APS ile GÜN BEKLENMEKSİZİN "Van Bölge Adliye Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı Selimbey Mahallesi Yoğutçuoğlu Sokak civarı İpekyolu/VAN" adresine göndermeleri gerekmektedir. Kanuni bir mazereti olmaksızın istenen belgeleri teslim etmeyenler ile aranılan şartları taşımadığı anlaşılanların istihdamları yapılmayacaktır. İşbu ilan tebliğ mahiyetinde olup, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır. 
         İlanen duyurulur. 26.08.2022

İSTENİLEN BELGELER :

1-Öğrenim durumlarını gösteren belgenin aslı ya da ilgili öğretim kurumunca onaylı örneği, (fotokopisi ile birlikte), sonradan öğrenim durumu değişenlerin son öğrenim durumlarına ilişkin belge veya e-devlet çıktısı.
2-Erkek adayların askerlik durumlarını gösterir belgenin aslı veya onaylı örneği 
3-Son 3 ay içinde çekilmiş 3 adet biometrik vesikalık fotoğraf, (Fotoğrafların Devlet Memurları Kılık ve Kıyafet Yönetmeliğine uygun olması gerekmektedir)
4-Nüfus Kayıt Örneği (tüm aile)
5-KPSS Sonuç Belgesi
6-Mal bildirim formu (form için tıklayınız)
7-Eş çalışma beyanı (form için tıklayınız)
8-Başka kurum veya kuruluşa karşı mecburi hizmetle yükümlü bulunmadığına dair bildirim (form için tıklayınız)
9-Sağlık beyanı (form için tıklayınız)
10-Adli ve arşiv sicil kaydı (Bayanlar için evlilik ve boşanma durumunda, evlilik ve kızlık soyadlarında, ad ve soyadı değişikliği durumunda eski ve yeni ad ve soyadlarında ayrı ayrı gösterir şekilde adli sicil kaydı)
11-Güvenlik ve Arşiv Araştırma Formu (Bilgisayar ortamında doldurulması gerekmektedir), (form için tıklayınız)     

Adalet