VAN SPOR İçin Son Tur Son Şans

TAKİP ET

Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesinin Basın Grubunda yer alan Suat Baran, Van Spor Futbol Kulübü Başkanı Servet Yenitürk'e ziyarette bulundu.

Ziyarette Van Spor ve Servet Yenitürk hakkında düşüncelerini ifade eden Suat Baran, "Çok güzel performansla başlayan ve aldığı başarılı sonuçlarla Şampiyonluk potasına iyice sokulan Van Spor FK takımı bir an önce maddi ve manevi desteği görmesi gerekiyor.
Üç dönemdir Van Spor'un başkanlığını yapan Servet Yenitürk belki de son şans. En sıkıntılı dönemlerde elini değil adeta gövdesini taşın altına koyan adeta bi enkazı devralan ve sırasıyla üçüncü ligden ikinci lige ikinci ligden büyük çaba sarfeden başkan bi hedef koyarak birinci ve süper lige Van spor'u çıkarmak için gece gündüz demeden içeri dışarı demeden adeta yollarda mekik dokuyup ölümcül kazaları atlatan Başkan Servet Yenitürk, Van için büyük bir şans. Van halkı bu şansı ne olur geri tepme. Bir zamanlar hiç kimsenin umrunda olmayan Van Sporu yeniden marka haline getiren ulusal ve yerel haber ve spor kanallarına konu olan ve şu an şehirde herkes van sporu konuşuyorken şehre büyük heyecan katan Servet Yenitürk'e sahip çıkalım. Van olmasın son şans. İş insanı olarak yıllardır Van'a Vanlıya hizmet eden, binlerce insanı bünyesinde bulunduran, ekmek sahibi eden fedakar, cefakar başkanına sahip çık. Van olmasın Viran. Van'da sayılı iş adamlarımzdan, Van'a hizmet eden kalbi Van için atan kaç tane değerimiz kaldı? Kalanları da kötü sözlerle, çirkin iftiralarla, değişik entrikalarla Van'dan el çektirip yollamayalım. Ey Van! Bunlar bizim değerlerimiz sevelim sevmeyelim hizmet var mı?  Başarı var mı, Van için çalışıyorlar mı buna bakalım sahip çıkalım. Kongre sürecinde kimse cesaret edip elini taşın altına koymadı. Van Spora sahip çıkmadı. Sahip çıkan Van Sporu zorluklarla da olsa ortada bırakmayan Başkanına sahip çık ve tek bırakma Van. Cesaret ister yürek ister oda Başkan Servet Yenitürk'te var. Başkanına destek ol. Van Şimdi Değil Ne Zaman o Zaman Bu Zaman Haydi Van Kenetlenen Başkanına Sahip Çık Olmasın Talan."dedi.


VAN GAZETESİ


spor van spor suat baran servet yenitürk şampiyon van hastane basın