Van Sütçü Kenan, İranlı turistleri ağırladı - van haber

TAKİP ET

Van Haber - Van haberleri / Van'ın vazgeçilmezi olan Van kahvaltını İranlı turistler yorumladı. İran'dan gelen misafirler Van kahvaltısını çok sevdiklerini ve beğendiklerini dile getirdiler... Van'ın en iyi yerlerinden biri olan Sütçü Kenan'a misafir olan iranlılar Van'ı ve kahvaltıyı anlattı.

Van Haber - Van haberleri / İran'dan gelen misafirler Van kahvaltısını çok sevdiklerini ve beğendiklerini dile getirdiler... Van'ın en iyi yerlerinden biri olan Sütçü Kenan'a misafir olan iranlılar Van'ı ve kahvaltıyı anlattı.

Ronini, "Van şehrine geliş amacımız, çokca anlatılan, Van Kahvaltısını yerinde görüp, tatmak istedik. Geldik, nefis kahvaltılıkları tattık, emeğinize sağlık çok güzel, harika tatlar. Bunun yanında sizlerin sıcak kanlılığı ve hizmet kalitenize bayıldık. İran'da gittiğimiz her yerde sizleri, işletmenizi ve meşhur kahvaltınızı anlatacağız" dedi.

İşletme sahibi Sütçü Kenan'ı ve misafirlerini böyle anlattı: "Bugün bir kez daha anladık ki, işini hakkıyla yapan insanlar emeğinin karşılığını alıyor. Bugünkü misafirlerimizin övgüleri yüreğimizi okşasada, Van Kahvaltısının diğer ülkelerde böyle güzel tanınması ve bu tanıtımda bizim rolümüz, gerçekten bizi çok memnun etti. Hep dediğimiz gibi; Bizim önceliğimiz para kazanmak değil, insan kazanmaktır. Tarihin süzgecinden geçip gelen Van Kahvaltısını en iyi şekilde dünyaya tanıtmak ve orjinal kahvaltı geleneğimizi, bozmadan, gelecek nesillere taşımak asıl amacımızdır. Biz bu üslendiğimiz misyonu hakkıyla yaptığımıza inanıyoruz."dedi.

VAN GAZETESİ
HİKMETULLAH YETKİN
0544 409 0328

sütçü kenan İranlı turistleri ağırladı sÜtÇÜ kenan van haber van haberleri son dakika van ronini van sütçü kenan İranlı turistleri ağırladı