Van Tapu ve  Kadastro Bölge Müdürlüğüne Ziyaret

TAKİP ET

Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya ve  Tuşba İlçe Başkanı Mustafa Gezer ile birlikte Van Tapu ve  Kadastro Bölge Müdürlüğüne nezaket ziyaretinde bulundular.

İl Başkanı  Mevlüt Kaya,"Başka Van yok. Amacımız  kurum müdürlerine  manevi destek sağlayıp onlara  yardımcı olmaktır. Hakikaten İlimize yakışır bir bina  inşa edilmiş,  Allah  hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin."dedi.
Daha sonra söz alan  Van  Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü  harita mühendisi Tonguç Genç, "Eski binamız Valilik binası içinde buluyordu, çok dar ve elverişsiz bir binada hizmet veriyorduk. Yaklaşık bir yıl oldu  buraya taşındık. Hakkari, Bitlis, Muş ve İlçeleri de  bizlere bağlı. Pandemi sürecinde  dijital ortamda  hizmet veriyoruz. Günde  ortalama  iki bin kişiye  tapu hizmeti veriyoruz. Bunun dışında  alım ve satım işlerini  randevu sistemi ile sürdürüyoruz. Hamdolsun çok  fonksiyonlu bir binamız var. İçerisinde  her türlü  hizmetin verildiği sosyal tesisler de  mevcut % 98  kar eden bir  kurumumuz var. Buradan  elde edilen  gelirde  ülkemize ve  İlimize  katma değer olarak yansıyor. Özellikle  Van Valisi ile  sürekli koordineli çalışma içindeyiz."dedi.
Daha sonra  Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya,  ziyaretin anısına  Bölge Müdürü  Tonguç Genç beye  hediye takdim etti. Çekilen hatıra fotoğrafı sonrası ziyaret son buldu.



VAN GAZETESİ

mevlüt kaya tapu kadastro van tonguç genç mustafa gezer tuşba pandemi parti büyük birlik