Van tarım ve gıda fuarı ziyaretçilerini bekliyor

TAKİP ET

Bölgenin en büyük çiftçi buluşması olarak adlandırılan 13. Van Doğu Anadolu Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı kapılarını açtı.

Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki açılışa, AK Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Van İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Görentaş, Van Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Muzaffer Bilen, VANTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Değer, Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler ve davetliler katıldı. 

 

90 katılımcı ve 150’ye yakın marka fuarda

 

Açılış kurdelesini kesmeden önce konuşan İpekyolu Expo Fuar Aş. Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Can Çelik, “Fuarımızda bu yıl 90 katılımcı ve 150’ye yakın marka bulunmakta. Bölgenin en büyük ve tek fuarıyız. Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı, Siirt, Bitlis bütün bu lokasyonda tek tarım fuarı olarak 13 yıldan beri bölgemizi temsil ediyoruz. Fuarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Tüm değerli katılımcılara saygılarımı sunuyorum.” dedi.

 

Kurdele kesiminin ardından, protokol üyeleri stantları gezdi. Ziyaretçilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. 

 

7 Mayıs’a kadar ziyaretçilerini bekliyor

 

Fuar, Van Valiliği, Van Ticaret Borsası, Van Ticaret ve Sanayi Odası, Van Büyükşehir Belediyesi, Van İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Van Ziraat Odaları tarafından destekleniyor. Fuar, 7 Mayıs Pazar gününe kadar ziyaretçilerini kabul edecek. 

fuar van gıda fuarı tarım hayvancılık