VAN TOKİ SAKİNLERİNDEN FLAŞ AÇIKLAMALAR - van haber-vangazetesi

TAKİP ET

Van'ın en yakın TOKİ konutlarından biri olan, Van Kevenli TOKİ'de kalan vatandaşlar sitem etti.

ÖZEL HABER/ VAN GAZETESİ
Haber: Hikmetullah Yetkin
 
Van’ın en yakın TOKİ konutlarından biri olan, Van Kevenli TOKİ’de kalan vatandaşlar sitem etti.
 
VAN KEVENLİ TOKİYE TAZİYE EVİ İSİTYORUZ.
 
VAN HABERVAN GAZETESİ /  Necdet Okan, “ Uzun zamandır burada oturuyoruz. Bizim burada elektrik sıkıntısı çok yaşanıyor.  Telefonlarımız çekmiyor, gece ışıklarımız yanmıyor ve en büyük problemlerden biride taziye evimiz yok. Burada bir taziye olduğunda misafirlerimizi nerede ağırlayacağımızı bilmiyoruz. Yetkili yerlerden bu sıkıntıları gidermelerini istiyoruz. Van’ın en yakın yerinde oturuyoruz. Burası Van Büyükşehir Belediyesi ve İpekyolu ilçe belediyesine bağlıdır. Sizlerden ricamız bu sıkıntılarımızı görmenizdir. Yetkili kişinin bu bölgeyi kulak arkası yapmamasıdır. Bizlerin sesi kulağı olduğunuz için ayrıca siz yani Van Gazetesi ailesine de teşekkür ederiz.”diyerek konuşmalarını noktaladı.
 
VAN KEVELİ TOKİYE SAĞLIK OCAĞI İSTİYORUZ
 
Konuşmalarına devam eden başka TOKİ sakini ise; “bizler burada uzun yıllar ikamet ediyoruz. Sadece seçim zamanı vaatler veriliyor, seçim bittikten sonra herkes gidiyor. Buranın en büyük sorunlarından biri ise; sağlık ocağı yok. Çocuklarım hasta olduğunda onları dört beş kilometre öteye götürüyoruz. Hastalarımız oluyor, onları oraya götürene kadar daha çok rahatsız oluyor. Sizden tek ricamız, buraya bir sağlık ocağı getirsinler...”dedi.
 
Van Gazetesi ailesi olarak, Kevenlide bulunan vatandaşlarımızın sıkıntılarının çözülmesini umut ediyoruz.
 
WhatsApp İHBAR Hattı: 0544 409 0328
 

van tokİ sakİnlerİnden flaŞ aÇiklamalar van gazetesi van kevelİ tokİye saĞlik ocaĞi İstİyoruz van kevenlİ tokİye tazİye evİ İsİtyoruz. van haber toki tokİ toki sakinleri telefonlarımız çekmiyor gece ışıklarımız yanmıyor sağlık ocağı taziye evi