Van TSO istedi Halkbank Bölge Müdürlüğü Vanda kuruldu

TAKİP ET

Van Ticaret ve Sanayi Odasının (Van TSO) girişimleri sonucu Halkbank Bölge Müdürlüğü Vanda kuruldu.

Geçtiğimiz ay Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde (TOBB) gerçekleşen Finansmana Erişim İstişare Toplantısına katılan Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Halkbank Bölge Müdürlüğünün Van için önemini anlattı. 

 

Toplantı sonrası Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank Genel Müdürleri ile görüşen Başkan Necdet Takva, Vanda bankacılık sektöründe yaşanan sorunları iletti. Halkbank Bölge Müdürlüğünün de Vanda kurulmasını talep eden ve gerek kent gerekse bölge için önemine vurgu yapan Başkan Takvanın bu talebi, alınan yönetimi kurulu kararı sonrası gerçekleşti.

 

Bölge Müdürlüğünün Vanda kurulduğu müjdesini veren Takva, Daha önce Halk Bank Bölge Müdürlüğünün Vanda kurulacağı ile ilgili yönetim kurulu kararı alındığını açıklamıştık. Nihayet bugün yatırımcımıza, tacirimize ve sanayicimize müjdeli haberi veriyoruz. Halkbankın şehrimize Bölge Müdürlüğü kurma süreci tamamlandı. Dedi.

Takva konuşmasını teşekkür ile tamamladı: Bu vesile ile Halkbank Genel Müdürü Sayın Osman Arslan başta olmak üzere Yönetim Kuruluna, Diyarbakır Bölge Müdürü Sayın Tuncay Baytaşoğlu ve talebimize bigane kalmayan, emeği geçen herkese şükran ve minnetlerimizi sunuyoruz.

vantso necdet takva ziraat bankası