Van Tuşba Belediyesi personel alımı sonuçları tam listesi – Videolu

TAKİP ET

Van Gazetesi Haber (Özel) Temizlik Personeli, Özel güvenlik, Şoför alımları için Tuşba Belediyesinde 10.05.2021 tarihinde sosyal medyalarda noter huzurunda kura çekimi gerçekleşti. Kura sonuçlarında kimler çıktı? Kura sonuçları sonrası ne olacak? Tuşba belediyesinde mülakat ne zaman?

Son dakika Van Haber! Tuşba Belediyesi daimi işçi kura çekimleri açıklandı. Tuşba Belediyemizin şirketi olan Van Tuşba Kent Hizmetleri A.Ş. bünyesinde istihdam edilecek, beden işçisi, şoför ve güvenlik görevlisi kur’a çekimleri 10.05.2021 tarihinde Tuşba Belediyesi salonunda basın ve noter huzurunda kura çekimi gerçekleşti.

Kura çekimi tam listesi videolu olarak yayına alındı. Videoyu izleyek ve altta bulunan yorum kısmında yorum yaparak, düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

KURA ÇEKİMİNDE İSİMLERİ ÇIKANLAR NELER YAPACAK

Tuşba belediyesi tarafından işçi statüsünde alınacak personellerin mülakatta isimleri çıkanlar, belediye görevlileri tarafından çağırarak, mülakata tabi tutulacaktır. Mülakatta şartları tutmayanların yerine yedekte olan isimler yer alacağı ön görülüyor…

VAN GAZETESİ – ÖZEL HABER – PERSONEL ALIMLARI

van personel alımları, van işçi alımları, tuşba belediyesi kura sonuçları, işçi alımları, van haebrleri, van haber, kura analiz, van devlet kurumu, kurumlarda personel alımları, işkur,

van tuşba tuşba belediyesi kura van haber kura sonuçları personel alımları işçi alımları van personel alımları işkur