Van Tuşba'da Aday Oflas'a Büyük Destek

TAKİP ET

Van ili Tuşba ilçesinde Ak Parti'den aday olarak gösterilen Süleyman Oflas'a mahalle sakinleri tarafından büyük destekle karşılandı.

AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği mahallelerde coşku ve heyecanla karşılanıyor. İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdüren Oflas, vatandaşlarla muhabbet edip sorun ve sıkıntılarını dinliyor. Hafta içini kent merkezi, hafta sonlarını ise kırsal mahallelere ayıran Oflas, Tuşba'ya ve Tuşba'lıya en iyi hizmeti sunmak için sabırsızlandıklarını belirtti. Başkan Adayı Oflas, sabahın erken saatlerinde başlayarak Akçaören, Yemlice, Ocaklı, Hıdır, Yeniköşk, Yeniköy, Aşit ve Alabayır mahallelerini ziyaret etti. Tuşba'da pozitif bir enerji olduğunu ve her mahallede sıcak bir karşılama gördüklerini vurguladı.

Mahallelerde Aday Süleyman Oflas’a Büyük Destek

Tuşba ilçesinde belediye başkan adayı Süleyman Oflas, beraberinde partililer ve destekçileriyle birlikte mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Mahalle sakinlerinin gösterdiği ilgi ve alaka karşısında memnuniyetini dile getiren Oflas, "Gitmediğimiz yer bırakmayacağız, her bir vatandaşımızla gönül bağı kurup, ihtiyaçlarını dinlemeye çalışacağız" dedi.

Oflas, "Ben bu bölgenin çocuğuyum. Her bir yüzü, her bir ismi tanıyor ve bir gönül bağı buluyoruz. Bu sebeple çok rahatız. İnşallah 31 Mart gecesi Tuşba'dan her vatandaşımız, 'Süleyman Oflas ile birlikte Belediye'yi ben de yöneteceğim' diyecektir" ifadelerini kullandı. Mahalle sakinlerine teşekkürlerini ileten Oflas, destekleri için minnettar olduklarını belirtti.

Van - Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber - Wan

Van Tuşba vanhaber