Van Tuşba'da Süleyman Oflas Rüzgarı

TAKİP ET

Van Tuşba Belediyesi Başkan Adayı Süleyman Oflas'ın seçim ofisinin açılışı miting havasında geçti.

Van Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, seçim ve irtibat ofisinin açılışında katılımcılara teşekkür ederek, doğup büyüdüğü ilçeye hizmet etme sözü verdi. Oflas, yüksek motivasyon ve inançla, geleceğe odaklanmayı ve genç nüfusa ufuk olmayı vurguladı. Adaylığının heyecanını ve coşkusunu miting havasına çeviren destekçilere teşekkürlerini iletti.

Van Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas'tan Güçlü Vurgular: "Hizmet ve Birlik İçin Yola Çıkıyoruz"

Van Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas,"Bu güzel ve anlamlı her şeyden önce sanayi şehrimiz Tuşba’nın geleceği için seçim ve irtibat ofisimizin açılışında bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olan binlerce gönüldaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.

Doğup büyüdüğüm ilçeme hizmet etmek boynumun borcudur. İçinizden biri olarak, bu memlekette doğmuş, büyümüş, aynı zamanda mühendislik eğitimini üst düzeyde tamamlamış ileri için büyük hizmetlerde bulunacağımı sizler huzurunda müjdelemek istiyorum.

Önümüzdeki 31 Mart yerel seçimleri için hemşerilerimiz neden ve niçin kime oy vereceğini çok iyi biliyor. Kaliteli bir seçim propaganda dönemi geçirip inşallah bu memleketi sizlerin teveccühü ile hak ettiği yere getireceğiz. İnancımız, motivasyonumuz çok yüksek. Saha çalışmaları kapsamında göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve alaka bizlerin ufkunu daha da açmaktadır. Sanayi ve turizm şehri olan şirin ilçemiz Tuşba için hayallerimiz var. Herkesin daha rahat etmesi için gelecek nesillerimize emanet edeceğimiz Tuşba için geleceğe ve hizmete odaklanacağız. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. İnşallah bu süreçten sonra her şeyi geride bırakıp önümüze odaklanacağız, geleceğe odaklanacağız. Genç nüfusumuza ufuk olacağız. Onları heyecanlandıracak işler yapacağız. Bunları da sık sık bir araya gelip paylaşacağız. Bu şehri beraber yöneteceğiz diyor sizleri Allah’a emanet ediyorum. Aynı heyecan, aynı coşkuyla... Seçim bürosu açılışımızı, miting havasına çeviren tüm gönüldaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.“dedi.

Van - Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber - Wan

Van Tuşba vanhaber