Van Tuşba'ya Tuşba'lı Aday

TAKİP ET

Van Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, Tuşba'lı olarak Tuşba halkına seslendi.

Van ili Tuşba ilçesinde seçimler başladı. Tuşba ilçesinde ikamet eden ve Tuşba'lı olan Süleyman Oflas, gönüllere dokunmaya devam ediyor...

Van Tuşba Belediyesi Başkan Adayı Süleyman Oflas, Tuşba'lı olarak, hizmet etmek için mahalle mahalle kapı kapı gezmeye devam ediyor... Büyüklerin duasını, küçüklerin sevgisini kazanmaya devam eden Burukan Aşireti mensubu ve Tuşba'lı Süleyman Oflas, seçildiğinde halkı için hizmet edeceğini gittiği her yerde vurgulamaya devam ediyor...

 

BAŞKAN ADAYI OFLAS, TUŞBA HALKINA SESLENDİ


Tuşba Belediyesi Başkan Adayı Süleyman Oflas, "Sevgili Tuşba Halkı, Bugün burada sizlerle buluşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum. Ben Süleyman Oflas, Tuşba Belediye Başkanlığı için adayım. Doğduğum topraklara, sizlerin yaşadığı ve benim için çok değerli olan Tuşba'ya hizmet etmek için buradayım.

Bu şehre ve bu topraklara olan sevdamı, eğitimimle, işimle ve siyasi kariyerimle pekiştirdim. İnşaat mühendisi olarak edindiğim bilgi ve birikimle, şehrimizin altyapısını güçlendirmek ve modernize etmek için buradayım. Ancak sadece inşaat alanında değil, aynı zamanda siyasette de aktif rol aldım. AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliği, ilçe koordinatörlükleri ve parti içindeki diğer görevlerimle, Tuşba'nın geleceğine katkı sağlamak için çaba sarf ettim.

Sizlerin desteğiyle, Tuşba'yı daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha gelişmiş bir şehir haline getirmek için çalışacağım. Herkesin sesini duyacağı bir yönetim anlayışıyla, şeffaf, katılımcı ve adaletli bir belediyecilik anlayışını hayata geçireceğim. Geleceğimizi birlikte inşa edeceğiz. Sizlerin sorunlarını dinleyecek, ihtiyaçlarınıza çözüm bulacak ve Tuşba'yı daha ileriye taşımak için elimden geleni yapacağım. Sizlerin desteği ve dualarıyla, Tuşba'yı hep birlikte daha güzel günler bekliyor. Hepinizi sevgiyle selamlıyor, destekleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum."dedi.

Van - Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber - Wan - Tuşba Haber - Haber Tuşba - Tuşba Haberleri - Van Tuşba Haber

Van Tuşba vanhaber