VAN! TUVALETTE GİRERKEN DİKKAT! GÖRECEKLERİNİZ SİZİ ŞOK EDECEK...

TAKİP ET

VAN HABER – VAN GAZETESİ /Görevliler eve gelip tuvalete baktıklarında yılanın kaybolduğunu gördüler. Konuyla ilgili açıklamada bulunan görevli, "Yılan muhtemelen kanalizasyon yoluyla buraya kadar gelmiş. Bu türüne az rastlanır bir şeydir....

VAN HABER – VAN GAZETESİ / Daha önce Türkiye'de görülen bu tip olaylardan biride Avusturalya'nın Queensland eyaletinde görüldü. Tuvaletin içinden çıkan yılan yaşlı adamı şok etti.

Verilen bilgiler doğrultusunda;  Yılanın delikte olduğunu gördükten sonra telefonuyla fotoğrafını çeken yaşlı adam derhal yılan yakalama merkezini aradı ve bir görevli gönderilmesini talep etti. 

Yaşlı adam karşısında delikte kıvrılmış şekilde piton yılanı gördü.

Görevliler eve gelip tuvalete baktıklarında yılanın kaybolduğunu gördüler. Konuyla ilgili açıklamada bulunan görevli, "Yılan muhtemelen kanalizasyon yoluyla buraya kadar gelmiş. Bu türüne az rastlanır bir şeydir. Fotoğraflara baktığımızda bir piton yılanı görüyoruz. Daha önce bu tip vakalarla karşılaştık ama ortalama 5 metre uzunluğundaki bir piton yılanının buraya kadar gelebilmesi normal bir şey değil. Yılan muhtemelen korkudan tuvalet borusundan içeriye kaçtı. Çıkmasını bekleyeceğiz" dedi.

Konuyla alakalı açıklamada yapan ev sahibi yaşlı adam ise, çok korktuğunu belirterek yılan yakalanana kadar bu tuvaleti kullanmayacağını söyledi.

Bizlerde Van Gazetesi olarak onun başka bir tuvalet bulmasını ya da evini taşımasını öneririz. Rabbim bu olayı kimseye yaşatmasın.

Haberlerimize devam ediyoruz arkadaşlar.... Aşağıdaki haberlere de bakmayı unutmayınız.



VAN GAZETESİ


 



yılan avusturalya ın queensland eyaleti avusturalya van haber van gazetesi piton yılan yılan haberleri yılan haber manşeti yılan görüldü vanda yılan görüldü van yılanları tuvallette piton yılanı tuvalette görenler şok oldu tuvalet haberleri van tuvalete