Van Valisi Bahçesaray'da Korona virüse değindi

TAKİP ET

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Bahçesaray ilçesinde kurum yetkilileriyle birlikte giderek sorunları dinledi.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in öncülüğünde Muhtarlar, Bahçesaray Kaymakamı Muhammet Öztabak, Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan, kamu kuruluşları müdürleri ve Van Büyükşehir Belediyesi’nden ilgili daire başkanları da katıldı.

Van’da korona virüs ve çığ felaketlerine de değinen Bilmez, “Korona virüs vakası Bahçesaray'da yaşandı. İl dışından gelen bir kardeşimizin testi pozitif çıkmıştı.” dedi.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, ‘’ Bizler de bugün sizlere hem yaşanan çığ felaketinden ötürü tekrardan geçmiş olsuna, hem de sohbet etmeye, sorun ve sıkıntılarınızı dinlemeye geldik. Maalesef ilimizde ilk korona virüs vakası Bahçesaray da yaşandı. İl dışından gelen bir kardeşimizin testi pozitif çıkmıştı. Yine ilk vefat eden de Bahçesaray ilçemizde olmuştu. Unutmayalım ki tedbir şarttır. Dışarıdan gelenlerin kendilerini izole etmesi bu hastalığın önüne geçmemizde büyük rol oynuyor. Şuan elhamdülillah uzun süredir vaka yaşanmayan bir ilçemiz. İnşallah hep birlikte bu beladan da kurtulacağız ”dedi.
 
 




ETRİKOD

Van haber, van haberleri, van son dakika, van gazetesi, van valisi, Mehmet emin bilmez, Ülker cem kaplan, Van belediyesi, Bahçesaray, Muhammet Öztabak, Bahçesaray Belediyesi, Meki Arvas, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü, vaski, Ülker Cem Kaplan,
 
KAYNAK: VAN GAZETESİ – 0544 409 0328
 
 

van haber van haberleri van son dakika van gazetesi van valisi mehmet emin bilmez Ülker cem kaplan van belediyesi bahçesaray muhammet Öztabak bahçesaray belediyesi meki arvas van su ve kanalizasyon İdaresi genel müdürü vaski Ülker cem kaplan korona korona