Van Yöresel ürünler fuarı sona erdi – Van halkına büyük teşekkür

TAKİP ET

6 Mart 2021'de başlayan ve 14 Mart 2021'de sona eren 5. Van Yöresel Ürünler ve hediyelik eşya fuarı organizatörü Anatolia Gurme Fest yönetim kurulu başkanı Özgür Can Çelik fuar hakkında açıklamalarda bulundu.

VAN GAZETESİ – ÖZEL HABER – H.Y. | 5. Van Yöresel Ürünler ve hediyelik eşya fuar organizatörü Anatolia Gurme Fest yönetim kurulu başkanı Özgür Can Çelik fuar hakkında açıklamalarda bulundu.

Anatolia Gurme Fest yönetim kurulu başkanı Özgür Can Çelik, 

“Fuarımız bu yıl beşincisi düzenlendi. İnşallah Ekim ayında tekrar buradayız. 6. Van Yöresel Ürünler ve hediyelik eşya fuarı olarak tekrar buradayız. Fuarımız, beklediğimizin üstünde bir ziyaretçi ile gerçekleşti. Pandemi koşulları sebebiyle ziyaretçi sayısının düşük olacağını düşündük. Beklediğimizin üstünde bir ziyaretçiye ulaştı.

Bu konuda tüm önlemleri dikkatli bir şekilde aldık. Kapıda HES kodu sorgulaması, ateş ölçümü, fuar alanında sosyal mesafeye uyacak bir şekilde sosyal mesafe adımları işaretleri ve misafirlerimize bir saatten fazla içeride kalmamaları için sık sık uyarılar yapıldı. Burada vatandaşlarımızın sağlığını düşünerek, önemleri daha sık ve daha ferah hale getirdik.”

FUAR ALANINDA HERHANGİ BİR VAKA GÖRÜLMEDİ

“Fuar alanımıza HES kodu sorgulaması olduğundan dolayı herhangi bir vaka olmadı. Bu konuda girişte bulunan arkadaşlarımız işlerinde daha hassas davranarak, özveriyle çalışmalarını yürüttü. Fuar alanında vakalarının olup olmadığını ileriki tarihlerde daha net göreceğiz. Biz burada tüm önlemleri aldığımız için Van’da en güvenli alışveriş yerlerinden biri olduğunu iddia edebiliriz.”

GEÇEN PANDEMİYE GÖRE STANT SAYILARI ARTTI MI?

“Geçen pandemi de yapılan fuara göre; Fuar alanında bulunan stantlarımızın %50’ini doldurmuştuk. Şuanda %90 stant alanımız doldu. Tabi pandeminin bitmesiyle birlikte bu stant sayılarının %100’e ulaşacağını düşünüyoruz.”

Van halkına çok teşekkür ediyoruz. Her sene olduğu gibi bizlere çok büyük teveccüh gösterdiler… Biz Van’dan çok memnunuz. Umarım, uzun uzun yıllar Van’daki projelerimiz devam edecek.”diyerek konuşmalarını noktaladı.

Van’da 6. yöresel ürünler ve hediyelik eşya fuarı tekrar ne zaman yapılacak?
EKİM 2021
VAN GAZETESİ – VAN HABER – 2021 

 

van özgür can çelik anatolia fuar van yöresel ürünler güncel haber 2021