Van Zabıta ve seyyar satıcı savaşları - Kural ihlali yapanlara ise…

TAKİP ET

Van'da Ramazan bayramının yaklaşmasıyla zabıta ekiplerinin denetimleri oldukça sıkılaştı. Bunun üzerine seyyar satıcılara ve esnafların kaldım işgallerine yönelik uyarılar yapıldı. Seyyar satıcılarında satışlarına müsaade edilmedi.

Van’da Ramazan bayramının yaklaşmasıyla zabıta ekiplerinin denetimleri oldukça sıkılaştı. Bunun üzerine seyyar satıcılara ve esnafların kaldım işgallerine yönelik uyarılar yapıldı. Seyyar satıcılarında satışlarına müsaade edilmedi.

Koronavirüs salgınında çarşı merkezinde vatandaşların mağdur olmaması adına çalışmalarını sürdüren başta fırınlar olmak üzere, gıda satışı yapan tüm esnaflarda hijyen denetimlerini bir yandan arttırırken, bir yandan da uyarılara rağmen satış yapmaya devam eden seyyar satıcılarında ürünlerine el koyarak, yediemin deposuna götürdü.
 
Van büyükşehir belediyesi zabıta ekipleri, İpekyolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de katılımıyla yürütülen çalışmalarda, daha önce uyarılarda bulunulmuş kaldırım ile yol işgali yapan esnaf ve seyyar satıcılara müdahale edildi. Zabıta ekipleri, uyarılara rağmen satış yapmaya devam eden seyyar satıcılarında ürünlerine el koyarak, yediemin deposuna götürdü.
 
VAN GAZETESİ
HİKMETULLAH YETKİN
0544 409 0328

 
 


zabıta belediye van haber son dakika van büyükşehir belediyesi van ipekyolu van’da ramazan bayramı yol işgali esnaf tüccar