#VandaUlaşımZammınaHayır Tepkisi Sosyal Medyada Paylaşım Rekoru Kırdı

TAKİP ET

Van Haber - Van Gazetesi / UKOME'nin aldığı karar ile Van'daki toplu taşıma araçlarına 6 Aralık'ta zam yapıldı. Yapılan zamla beraber toplu taşıma ücreti; 2,25 TL'den 2,75 TL'ye çıkarken,öğrenci ücretleri ise 1,50 TL'den 1,75 TL'ye çıkarıldı. Bunu üzerine halk tepkisini çıkarttı.

ÖZEL HABER/ VAN GAZETESİ
Haber: Hikmetullah Yetkin
 
Van Haber - Van Gazetesi / UKOME’nin aldığı karar ile Van’daki toplu taşıma araçlarına 6 Aralık’ta zam yapıldı. Yapılan zamla beraber toplu taşıma ücreti; 2,25 TL’den 2,50 TL’ye çıkarken,öğrenci ücretleri ise 1,50 TL’den 1,75 TL’ye çıkarıldı. Bunu üzerine halk tepkisini çıkarttı.

Sosyal medyada ” #VandaUlaşımZammınaHayır” etiketleri ile seslerini duyurmaya çalışıldı.
 
 
Sosyal medyada Vanlı iş adamları da destek verdi.

Şemsettin Bozkurt, “Sosyal Devletin olmanın en büyük gereği, tüm yurttaşlarına ayrımsız ve kolay ulaşılabilir nitelikli, adil, eşit ve özgür bir eğitim, sağlık ve ulaşım hizmeti sağlamasıdır. Gerisi yurttaşın kendi ev ödevidir. O Yüzden; #VandaUlasımZammınaHayır”dedi.
 
Murat Sarısaç, “Lüksle,şatafatla,yolsuzlukla ve savaş ekonomisiyle yaratmış olduğunuz ekonomik krizin faturasını halka ödetemezsiniz #VandaUlasımZammınaHayır”dedi.
 
Van Gölü Aktivistleri, “Alt gelir  grubunu ve öğrencileri zor durumda bırakan ulaşım zammının geri alınmasını talep ediyoruz. #VandaUlaşımZammınaHayır”dedi.

Ve… Birçok kişinin paylaşımıyla Türkiye’nin gündemine oturan Van halkı zammın geriye alınmasını ve bu zamma bir çözüm getirilmesini dile getirildi.


VAN HABER – VAN GAZETESİ /
WhatsApp İHBAR Hattı: 0544 409 0328
ÖZEL HABER/ VAN GAZETESİ
Haber: Hikmetullah Yetkin

#vanhaber #vangazetesi #vanhaberleri #vanhabergazetesi #VandaUlaşımZammınaHayır #ulaşum #UMUKE
 

#vandaulaşımzammınahayır tepkisi sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı Şemsettin bozkurt van gazetesi van haber Şemsettin bozkurt murat sarısaç van gölü aktivistleri #vandaulaşımzammınahayır