vanhaber - TAŞDEMİR'DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

TAKİP ET

Vanhaber – Van haberleri / Vatansever Gençler Derneği Başkanı Veysel Taşdemir, 8 Mart Dünya Kadınlar günü mesajı yayınladı.

VanhaberVan haberleri / Vatansever Gençler Derneği Başkanı Veysel Taşdemir, 8 Mart Dünya Kadınlar günü mesajı yayınladı.

Vatansever Gençler Derneği Başkanı Veysel Taşdemir, “Kadın emeği, sadece aileyi var etmiyor, çocuklarını, eşini, kardeşlerini, yaşatmıyor, dünyanın dönüşüne de geleceğin oluşumuna da katkı sunuyor... Kadın, üreten, çoğaltan, hayat verdiği insana saygı duyan, sevgi dağıtan, şefkatli, hakkı, hukuku bilen, adaleti oluşturan koca bir evrendir. Kadına verilen değerin ne kadar büyük olduğunu anlamak için "Sizin hayırlı olanınız ailesine hayırlı olandır.
" Cennet anaların ayakları altındadır."
Hadislerini bilmek ya da öğrenmek yeterlidir. Bu vesileyle başta davamızın muvaffakiyeti için durmadan can siperhane bir şekilde emek sarf eden davamızın nene hatunlarının ve bütün emekçi Kadınlarımızın 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü Kutlu Olsun” dedi.
 
Van Gazetesi / Özel
 

taŞdemİr’den 8 mart dÜnya kadinlar gÜnÜ mesaji vanhaber van haberleri van gazetesi 8 mart dünya kadınlar günü vatansever gençler derneği başkanı veysel taşdemir kadın emeği sadece aileyi var etmiyor çocuklarını eşini kardeşlerini yaşatmıyor dünyanın dönüş