Vanhaber - Van'da bir aile evinde traktör Maketi yaptı

TAKİP ET

Van Haber – Van Gazetesi / Van'ın İpekyolu Belediyesine Bağlı Kevenli TOKİ'de oturan bir aile New holland traktör maketi yaptı.

Van Haber Van Gazetesi /  Van New Holland Akköprülü zirai aletler tarafından maket çalışmasını alan aile sakinleri şu ifadelerde bulundu:

“Bizler, korona virüsten uzak durmak ve kendimizi geliştirmek için, bu tarz maketler yapmaya başladık. Yeni yolda bulunan New holland Akköprülü Zirai aletler yetkilisi olan, Ahmet Çiçeksay bey’den traktör maketinin olup olmadığını sorduk. Onlar ise; sosyal medyada maket çalışmalarında yer aldığını ifade etti. Bizleri boş çevirmemek için bir maket çalışması çıkartarak bizlere verdi. Bizlere bu maketi evimizde pratik bir şekilde yaparak vakit geçirdik. Bizleri kırmayarak bu maketi veren ve aile sıcaklığını tekrardan yaşatan Akköprülü ailesine teşekkür ederiz. Bu arada sürekli sosyal medya ve televizyon izlemek yerine çocuklarımızla New holland maketini yapmak ve çocuklarımızla daha iyi vakit geçirmek daha iyidir. Bence sizlerde bir maket yaparak güzel vakiler geçire bilirsiniz.” dedi.
 
Van Gazetesi – 0544 409 0328
 

van’ın İpekyolu belediyesine bağlı kevenli tokİ’ van’da evlerinde new hollandın maket traktörünü yaptılar akköprülü zirai aletler van akköprülü zirai aletler van haber van gazetesi son dakika van van gazetesiahmet çiçeksay new holland maket traktör maket