Vanhaber - VAN'DA İNSANLIK DIŞI SALDIRI

TAKİP ET

Vanhaber - Vangazetesi / İpekyolu Belediyesi tarafından yapılan parka kimliği belirsiz tarafından çirkin saldırı gerçekleştirildi. Yeni Mahalle Rüzgâr Sokakta bulunan Karşıyaka Parkında oyun grupları yakılmış, yürüyüş yollarında ki parke taşları sökülmüş ve parkı çevreleyen tel örgüler kesilerek büyük ölçüde zarar verildiği ve yürüme yolları, çocuk oyun alanları, fitness malzemeleri, basketbol sahası yeşil alanlar ve tel örgülere zarar verildi.

İpekyolu Belediyesi tarafından yapılan parka kimliği belirsiz tarafından çirkin saldırı gerçekleştirildi. Yeni Mahalle Rüzgâr Sokakta bulunan Karşıyaka Parkında oyun grupları yakılmış, yürüyüş yollarında ki parke taşları sökülmüş ve parkı çevreleyen tel örgüler kesilerek büyük ölçüde zarar verildiği ve yürüme yolları, çocuk oyun alanları, fitness malzemeleri, basketbol sahası yeşil alanlar ve tel örgülere zarar verildi.

Olayın hemen ardından İpekyolu Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, tadilat ve yenileme çalışmalarına başladı. Vatandaşların vergileri ile yapılan ve milli bir servet olan, tüm vatandaşların faydalandığı kamu mallarına zarar verenlerin yakalanması ve cezalandırılması için gerekli çalışmalar başlatılırken, belediye ekipleri bu tarz saldırılara karşı tüm vatandaşların duyarlı olmasını ve böyle bir olayla karşılaştıklarında polis ya da zabıta ekiplerine bilgilendirme yapmalarını istediler.

VAN GAZETESİ - 0544 409 0328

van haber , vangazetesi ,van haber gazetesi , son dakika , wan haber , ipekyolu belediyesinde çirkin saldırı , vanda insanlık dışı saldırı , yolları, çocuk oyun alanları, fitness malzemeleri, basketbol sahası , 

 

van haber vangazetesi van haber gazetesi son dakika wan haber ipekyolu belediyesinde çirkin saldırı vanda insanlık dışı saldırı yolları çocuk oyun alanları fitness malzemeleri basketbol sahası