Vanhaber-Van'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi ama herkes kuyrukta…

TAKİP ET

Van'da İçişleri bakanlığı tarafından alınan kararla büyükşehir belediyeleri yani 31 il 48 saatliğine sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bunun üzerine haberi duyan vatandaşlar, sokağa çıkarak marketleri ve unlu mamullere hücum etti.

Van’da İçişleri bakanlığı tarafından alınan kararla büyükşehir belediyeleri yani 31 il 48 saatliğine sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bunun üzerine haberi duyan vatandaşlar, sokağa çıkarak marketleri ve unlu mamullere hücum etti.

Bunu unutmayın! 2 günde açlıktan kimse ölmez. Çıktığınızda korona virüs şüphesi size bulaşabilir. Bunun için evinizde olanlarla yetininiz. Evinizde kalın.
Bunun haricinde VANTSO Başkanı sosyal medya hesabında bunları ifade etti.
 
Necdet Takva, “Panik yapmayın arkadaşlar, 48 saat süreyle sağlığınızı korumaktan başka hiç bir şeye ihtiyaç duymazsınız! Aç kalmaz, susuz kalmazsınız! 48 saat süreyle size asla bir şey olmayacak! Hiçbir şey için şu an evden çıkmanıza gerek yoktur!”dedi.
 
VAN GAZETESİ – 0544 409 0328
 

vanda sokağa çıkma yasağı ilan edildi ama herkes kuyrukta… van haber van gazetesi van sokağa akın etti sokağa çıkma yasağı fırınlar ful vanda son dakika