Vanhaber - 'VAN SPOR'U FARUK GÜLLÜOĞLU'NDA AĞIRLADI

TAKİP ET

VAN HABER - VAN HABERLERİ / Van'ın en çok rağbet gören kafesi, Faruk Güllüoğlu Cafe Baklava ve Kahvaltı mekanı Van Spor Futbol Kulübü ailesini ağırladı.

VAN HABER - Faruk Güllüoğlu Van Şubesi İşletme sahiplerinden biri olan İlhami Özbey," Van'ın seçkin bir mağazası ve  kaliteye dair iddiası bir mağazası olarak Van'daki bütün kurumları, bütün birimleri misafir etmekten onur duyarız. Van sporu da yerimizi, mekanımızı markamızı bilsinler. bu samimi atmosferde bizimle birlikte olsunlar diye misafir ettik. Kendilerini hoş bir atmosferde misafir ettik. Sağolsunlar onlar da geldiler ve memnuniyetlerini dile getirdiler.  Mekanımız çok güzel bir mekan bu mekan bu manada her türlü organizasyonu fevkalade yapabilecek kapasitede. Aldığımız duyumlar dolayısıyla Van için bir değer olduğunu düşünüyoruz. Gelen her misafirimiz memnuniyetini ifade ediyor. Bu memnuyetleri duyunca daha da mutlu oluyoruz ve daha çok şevkle işimize sarılıyoruz.  Farukgüllüoğlu baklavadaki yılların getirdiği tecrübeyle markanın ağırlığıyla baklavayla özdeş bir marka. Çıkış noktası da bu fakat biz sadece baklavacı değiliz. Kahvaltı konusunda çok çok iddialıyız. Hakikaten kahvaltımız fevkaladedir. Baklavanın dışında içecek grubumuz, kafe grumuz, üst kattaki toplantı alanımız bu manada misafirlerimizi de fevkalade hizmet  vermeye müsait. Baklava dışındaki alanlarda da en az baklava kadar iddialıyız. " diyerek mekanı hakkında bilgi verdi.

Vanspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar," Samimi bir ortam ben ilk defa geliyorum. Gayet güzel bir mekan sayın işletmeciye tekrar teşekkür ederiz . Kahvaltı çeşit olarak güzeldi, samimilerdi çok teşekkür ediyoruz." diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Yapılan kahvaltının ardından program sona erdi.

VAN GAZETESİ
HABER: SEVDA YETKİN
TASARIM: EYŞAN YETKİN
EDİTÖR: NURAY KAÇMAZ

faruk güllüoğlu van spor futbol kulübünü mekanında ağırladı van haber van gazetesi van spor feyyaz uçar faruk güllüoğlu güllüoğlu baklava kahvaltı kafe mekan işletme İlhami Özbey teknik direktör teknik van haberleri ‘van spor’u faruk gÜllÜoĞlu’nda aĞirlad